Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVA MINHENSKA BRIGADA I milion godisnje s budzeta za porodicu Čampara, Isović, Zvizdić, samo kroz plate. Toliko o tebi i vama
@Finci...u ovom momentu kad se aveti proslosti bude ponovo i to u gorem planu nego devedesetih , najmanje nam trebaju takvi komentari...
Vi ste ih namjestili vi ste im dali Asima da im namjesta sve i svasta. A sad mrš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije mi samo jasno koji k*rac EUFOR radi ?? EU izdvaja stotine miliona za njihovu misiju, a Dodik reklamira raspad drzave na youtube. Hajde sto Inzko nista ne poduzima, na to smo navikli, a gdje su ostali?
Vidi se da si mlad. UN je bio u Sarajevu godinu dana prije rata pa to nije nikoga spriječilo da se ratuje. Stranci upravljaju ratom i mirom a naši kreteni su samo olovni vojnici.
Meni iskustvo govori da su sve ovo šuplje priče i "prazne puške". Mladi ste ne ložite se bez potrebe. Nije u njihovoj moći da započnu rat a kako se čini ni mir.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to ti babo komunjara reko čampi?
zasto tvoj stranacki sef, diplomirani nastavnik fizickog, zvani Pola covjek-Pola krivicna prijava, ne podnese jednu krivicnu prijavu protiv Dodika ili je placen samo da podnosi prijave protiv sda??
Nisam vjerovao da si tako glup, ti dokazuješ onu izreku "glup ko drot"
Evo sina Radosavovog iz Minkenske brigade🤣🤣
Zavrsio fakultet sa “ indexom na pokaz” hahaha,nosali tata i mama po fakultetu,a i tatini jarani iz Komunisticke partije
ovo je prvi put da se ministar oglasio za posao koji je plačen.dosad se bavio nipom i SDA konačno je počeo raditi svoj posao
Aljosa i Dubravko Campara su bili u Beckoj brigadi, dok je Denis Zvizdic mozda bio u Minhenskoj.
Krivicna prijava se moze podnijeti i anonimno, odnosno bez navodjenja imena i prezimena podnosioca. To izgleda Aljosa, jos nije skonto.
Evo ga.
U ovoj imitaciji od države sve nešto virtualno
“Sada nam govore u kuloarima o mogućnosti da se raziđemo. Na miran način, ne ratom. RS se neće razići ratom", kazao je Dodik najavivši kako će RS formirati svoj tim koji će pregovarati s partnerima iz Federacije BiH. Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović gotovo je istodobno tijekom dana kazao kako nije siguran da u BiH neće biti rata. Pise JUTARNJI LIST Hr..
ustala je crnaa zoraa guzica se branit moraa ljutvoo lopovee eee
A zašto se ne hapse svi koji "zagađuju" prostor, plaše i huškaju obične normalne građane?Veći je zločin kad se o tome priča i svi ste svjesni toga , a ne poduzima se apsolutno ništa!I onda se čudite što MLADI IMAJU JEDNU JEDINU MISAO; a to je da nakon ŠKOLE ODU ODAVDE i nikad se ne vrate??!
A zašto se ne hapse svi koji "zagađuju" prostor, plaše i huškaju obične normalne građane?Veći je zločin kad se o tome priča i svi ste svjesni toga , a ne poduzima se apsolutno ništa!I onda se čudite što MLADI IMAJU JEDNU JEDINU MISAO; a to je da nakon ŠKOLE ODU ODAVDE i nikad se ne vrate??!
RS pukla finansijski. Gasi se sama. Molim MMF jos dvije godine bez kredita. Da uzmem kokice i samo da gledam kako se Dodo vrpolji
‘Aaaajde!