Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K R I M I N A L
Aljoša je Srpsko Ime!
propali kosarkas se docepao para...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije šala, Konaković i Muzur su podijelili milion KM u 2019. i očekivati je da na sljedećim izborima osvoje 50 glasova. Naravno, u slučaju da za njih glasaju oni koji se kupuju parama, a ne građani koji žele boljitak ovom društvu!
@IceBlue Pardon, 50k glasova za Narod i Pare
Ma ti pojma o zivotu nemas ,cjli zivot mases glavom i govoris u redu..e,kad zakuhate nemojte bjezat ti i brat i u rov..a ne 92 trag za vama nije ostao pobjegli ste sa mejtasa u trku,nego ovaj put vi ostajete a mi idemo...nije niko lud za vas vise pramen kose izgubit.a kamoli sta drugo!
I kako se zaključkom Vlade može novac preusmjeravati kada je trošenje određeno budžetom koji je usvojila Skupština KS dakle zaključkom izvršnog organa mjenjač zakon e to ti je vladavina prava ustavnost izakonitosti
Eto kažeš samo da su SDA lopti i onda je sve OK možeš i ratne zločince i kriminalce i klošare i kokošare postavljati na javne funkcije jer eto ti si protiv SDA i sve što uradi sama njih si strašno za..... i sad će sav narod krenuti za tobom u svijetlu buducnost
Znaci Dino nezakonito djeli javni novac i još se time hvali kao da mu je to babovina a onda dođu neki likovi i napišu bravo Dino kao jest zezno SDA vrlo mudro i pametno nema sta
Bošnjačka akademija nauka i umjetnosti Sjedište Akademije je u Sarajevu, sa odjelom u Sarajevu i u Novom Pazaru. Akademija djeluje u Bosni i Hercegovini, Sandžaku i ostalim prostorima gdje žive Bošnjaci.[4] Za predsjednika o je izabran Ferid Muhić, a za potpredsjednike izabrani su prof. dr. Dževad Jahić Predsjednik Senata Bošnjačke akademije nauka i umjetnosti je reisu-l-ulema prof. dr. Mustafa Cerić, ... I kaže da SDA ne radi na štetu svega što je naše!!
Konakovicu sto te zovu kifla ? Ne pozivaj se na borce nisi odbranio niti osvojio m2. Ne pozivaj se na sportsku karijeru nisi prolio 1L znoja. Radis za srpsku agendu i njihov si pipak .. Dino spavas li mirno ?
Čekajte bolan pa nije sebi prebacijo pare vidjet će mo gđe će pare te utrošiti a ovaj campara lopuza od čovjeka digao odma prašinu
U kolekciji (moralnih i poltičkih) patuljaka je stasiti Konaković, lider stranke NiP i neformalni šef vladajuće šestoglave garniture patuljastih neznalica u Kantonu Sa. Teško je razlučiti kada ovaj nastavnik fizičkog odgoja, svršenik upropaštenog DIF iritantniji: kad tvrdi da nešto zna, ili kada se kune da o nečemu nije imao pojma. Konaković zna da mu se više vjeruje kada tvrdi da nešto ne zna, nego kad tvrdi da nešto zna i to obilato i koristi, odnosno zloupotrebljava.
kad se sve sumira na kraju svaki je lopov neko u vecoj neko u manjoj kolicini.moj hadzija......
Konaković se danas, kada je na čelu Skupštine Kantona skoro i ne sjeća da je do prije godinu dana bio premijer Kantona, a u tom vaktu je, također više vremena proveo u amneziji, nego na poslu: nijedne brljotine, kriminala ili se nije sjećao, ili nije bio upućen. Ne sjeća se ni da je ministrici obrazovanja Bogunić slao svoje havere da oglobe budžet za pola miliona maraka putem neke očito uhodane informatičke prevare, kako bi podijelio zaradu sa svojim jaranima.
Dino iz zaborava, u neznanje, iz neznanja u kriminal, tumara sarajevskim budžetom i koji se bavi reformog visokog školstva, osoba koja je za nekoliko sedmica završila DiF, kojeg nije završio samo onaj koga je na putu opalio tramvaj. Sreća što je Konaković tako kratko studirao i stekao malo školskih drugova koje je kasnije rasporedio po javnim funkcijama; zamislite da je studirao četiri godine, šta li bi tak stekao fakultetskih drugova i zatrpao njima Vladu,ministarstva, javne firme.
Gradjane Sarajeva treba pozvati na neposluh ne placati odvoz smeca, vode, i ostalih komunalija dok se ne podugnu bolji nivo.
Eto kod vas sve Po zakonu.
Kakve veze ima Zukorlic sa Sarajevskim kantonom , nek mu da Dinokio iz svoih primanja a ne nas novac.
Kako je smjesno kad o ovakvim stvarima prica SDA kadar. :) Ja bih svakako volio da vidim odgovor od Konakovica na prozivke! Stavka po stavka!!!