Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinem ja za tebe, izdat ćeš ti sebi i svojim bliskim krugovima dozvolu da hodate i mimo policijskog sata. Tako si i i u aprilu! Sjecamo se svi!
Narod je nas glup i cao...
Pa ne znam šta hoćete od naroda radim irgetim plaćen sam minimalno tjeraju da radim maksimalno i još mi kažete da se čuvam od čega kad mi drugi sudbinu kroji. Dajte mi 2 miliona i ja odoh na karibe sa porodicom neću dolaziti dok korona ne prođe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aljoša Čampara inače federalni ministar unutrašnjih poslova. Isti ništa nije učinio po pitanju migranata i migrantske krize, a šef je svih policajaca u Federaciji BiH. Isti ništa nije učinio u pandemiji koronavirusa, a prvi je čovjek u sigurnosnom sektoru u Federaciji. Svoju moć koristi za obračune unutar stranke i kreiranje lažnih portala. Razmislite i ko god misli da nije tako, neka me demantuje.
Ona samo radi ono sto je davno trebalo,raskrinkati leglo kriminala (SDA)... To vase vezanje stranke sa patriotizmom i vjerom,vise nece prolaziti...
Čampi.....nemaš ti pojma. Razguli...i sa mjesta ministra unutrasnjih poslova kao i iz SDA. BICE NAM LAKSE.
A zar ti nisi predložio drotovski sat u martu?
Zatvoriti nocne klubove, zabraniti stranacke skupove; a ne uvoditi FASISTICKE METODE-- OGRANICAVANjA KRETANjA I ZATVARANjA NARODA U KUCE.
Predizborni skupovi su jaci od bilo cega! Stranke u borbi za fotelje ne je*u ni pandemiju ni bilo sta. I ako umrete od kovida glasat cete i narednih 8 god. samo da znate.
bar neko pametan
Eki sad zatvori, pa dje si bio do sad s tim izjavama
Svaka im je "ka Njegoševa" Naravno da je ovo jos jedna u nizu pametnih odluka našeg sv.KS - u ta doba ni ćuke nema ulicama grada-čak i korona tad malo "otpočine" a genijalci uvode policijski.
Pa nemoj Camparice tako,kako će onda SDA botici dijeliti Tops keksice i kafu koje su kupili parama od naroda...
Hocemo totalni LOCKDOWN!!!! ZAR HOCETE DA NAM CJELI NAROD POMRE?! Jel vidite da doktori umiru, ko ce da nas ljeci?? Hocemo Lockdown pothitno!!!
Ko tebe ba sta pita, haveru? To sto ti govoris da u ovom trenutku nema smisla za policijskim satom vec da brinemo o higijeni se govori vec 8 mjeseci. Dakle, ovako nam je jer se ocigledno ne brinemo i higijeni i jer nam fale restriktivnije mjere.
Dakle od sutra policijski sat?
Da i ..?
Ma ko si ti? Mis iz mekinja. Poklopi se i tisu misu
A on federalni ministar policije🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
kojoj to ekonomiji ne pase policijski sat u kasnim nocnim satima? onoj koja ne izdaje fiskalne racune i nema prijavljene radnike. ta ekonomija svakako ne doprinosi budzetu