Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda im podijeli po koi apartman u Neumu.....
šta i đe će aleksandar biti 2022 ? tri fotelje trenutno od SDA i malo mu još se ono buni ? uskoro odpadaju sve 3 jedino moreš ostat vozač gavrilu...a zamisli gavrilo zbog tebe napusti SDA a onda se ti pridružiš gavrilo a i ovaj te primi u NiP koja komedija
Ma zove ih da mu pomognu u betoniranju obale u Neumu!
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Možeš ti čampara pozivati ministre do Izbora i onda ideš na hlađenje a možda ako ima pravosuđa i na krivičnu odgovornost , otkud ti tolike nekretnine.
Sve je to MAFIJA!
El Campo je kralj ...hahaha... Depolitiziraju MUP a svi su postavljeni politicki i isti su VIP clanovi stranaka.. raspisite natjecaje za prijem par tisuca policajaca mladi ljudi ...
Dobili smjernice od eugeničara sa vrha piramide!!! Idu lockdowni, policijski čas, logori za neposlušne, prisilno pelcovanje otrovima!!! Živi bili pa vidjeli!!!
Otac me od malena ucio da se cuvam osobe koja pljune sofru iz koje je jeo.Jer tu nema covjeka vec vreca govana .Oni sa njim su isti ili jos i gori.
Ovaj lik je desni jajkan Dine kamora Konakovica
zna li neko koliko ovaj lik ima funkcija
Bravo Campara. Samo nastavi sam. Nikada vise u koaliciju sa Izetbegovicem i njegovom privatnom strankom. Najbolje se slazu Izetbegovic, Dodik i Covic ali, narod im vise ne vjeruje.
Podiže se nivo radi RS-a kao i izjava dotičnog im predstavnika zvanog Dodo...i glup bi shvatio...
Koliko on obavlja funkcija
E ti si zadnji koji treba srat, sto preko ljubavnica šalješ anonimne prijave! MRS
Čuj ovog vozača od Konakovica sto sere!
Zovni ih u svoje apartmane u Nemu i Bjelasnici!
Odvajanje policije od politickog utjecaja, a lik preko ministarstva finansira Press mediu, privatni internet trac magazin, a svaki selfi sa Konakovicem u drustvu...