Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa bez stranaca samo strane sudije sve sto je balkansko je smeće podmiceno.
Bukvalno bi 4 od tih 5 podmitio sa par hiljada, tako da ti isto dodje da je neki chetalj ili ujka na tim pozicijama
a od tih 5 da jedan bude brat dubravko
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je! Bez stranaca, ali sa 5 Bošnjaka.
😂😂😂
A ostala 4-ica Komsìc,Miletic,Vojin i eventualno Sejdic-Finci po pola mandata!Sekretar suda obavezno Bosnjak,po mogucnosti neki od vas Campara ako ima nezbrinut, nemoj zaboraviti i to!
Po izboru Trojke njihovi kandidati bi bili Dzevad Galijasevic, Neamnja Kusturica, Muharem Bazdulj, Halil Bajramovic i Belmin Zukan. Ako ovo ne prodje tu se rezerve ona Elzina iz PDA, i jos par mladih majmuna iz SDP-a.
Bošnjaci su većinski narod u BiH.
Tako je čovjek bistar….ma nema tu
E moje campare kvislinzi i potomci kvislinga rizvanbegovica,malo ste se zaigrali i vi i konakovic,niksic,forto,efendic....bojim se da ce napuštati Sarajevo I BiH u novoj blajburskoj koloni
Odakle pravo campari da bilo sta odlučuje u BOSNJACKO ime
Kad neko nesto kaze onda neko nesto kaze. Kad neko nesto odluci onda neko nesto odluci. Za pismene 'reci' i 'odluciti' su 2 razlicita pojma. A u biti zadnji clanak da neznam u kojoj opcini gdje je bih trebalo 'prirodno' biti pola hrvata pola bosnjaka da su svi hrvati ali jedan bosnjak je NEPRAVEDNO I MORALO JE PROTECI IZ NACIONALISTICKE NEPRAVEDNE POLITIKE, osvajacke politike po reziji srpske politike.
🍓 Ocijenite moju 18+ golu fotografiju 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­𝗡­𝗨­𝟮­𝟭­.­𝗙­𝗨­𝗡 Хорватия klix.ba
9 od 9 sudija trebaju biti veliki strucnjaci a nacionalnosti sto se tice ateisti samo, ili neki iz daleke zemlje koji nikad nisu culi za nas, sve ostalo smo najebali
Džaba da su svih 9 Bošnjaci ako su izdajnici države. Treba najmanje 5 BiH patriota prvenstveno, baš me briga iz kojeg naroda.
3 od 5 trebaju biti normalni ostali mogu biti i marsovci.Da i tebe malo procesuiraju procesuju pomenu
I zamisli ti "Bošnjaci", Neka Kosilica, Dinokio Minhauzen, Forto stondirani, niz nastavi sam...
vec nas je 55% mozda i 58-60% 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ma kako to po kakvoj je to logici!?! Treba biti 7 katolika jer nas ima 7% u Bosni!!!
Nedaju tvoji šefovi Dodik I Čović
Dobro ste se sjetili