Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta te briga sta cigo vulin baljezga.
Vulin je rijetko odvratan lik
Džamahirija je rođena u Libiji kao Gadafijeva ideja vladavine mnoštva. Riječ je o sekularnom obliku vlasti iz kojeg je religija potpuno isključena. U ovoj vrsti narodne republike žene su po svemu ravnopravne muškarcima (uključene su u politiku i javni život), osnovno i srednjoškolsko obrazovanje obavezno je, a fakultetsko besplatno svima koji to žele. Također su besplatne i sve medicinske usluge, dok je bankama zabranjeno stjecanje profita pozajmicama.
jojjjjj, a sutra će Vulin nešto opet mangupski odgovoriti za srbe, pa ovaj Čampara kulerski uzvratiti za bošnje, treći provokaciju poslati za kroate, mi se upaliti svi redom..... A oni po svom bez problema formirati vlast na svim nivoima, uzeti ministarstva radi plata i pogodnosti, a nama prodati muda pod bubrege (patriotizam x3)
Bošnjački fašizam na djelu!
tako je campara bravo
Vlada KS da proglase ovog fasistu Vulina isto kao i Handkea!
Srpski cigojner.
Po prstima ga
Udri ga Mehemede!
gdje Sejdo da ga po prstima zvekne haha
Skoro uvijek se SDA-ovci oglase prvi da uberu poene kad je neka prepirka.
Kud ne potraja rat samo 2 dana duze.