Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao odgovor samo treba napraviti punktove u FBiH i vracati kucama nejac koja ujutru krene na posao u Sarajevo. a takvih je na hiljade
@detrdjent To se moze odraditi i bez punktova, samo poslati po tri policajca da ih vracaju. Medjutim veselo, groha Corona, migranti ulaze kuda hoce i kako hoce i jos se treba ganjati po cukama i rovovima. To barabo laktaska, tvoj ce mali laditi muda u Moskvi ili je sad vec na Cipru u ono malo vile koju su ukrao kao i sve ostalo u zivotu?
@detrdjent Inace zasto u FBIH te magarcine zovu "vlasti RS"? Nisu oni nikakva vlast, tipovi su napravili oruzanu pobunu protiv ustavnog poretka RBIH i to su odmetnici, nikakva vlast. Pogotovo kad ona laktaska baraba naziva Bosnjane kao "Muslimane". Zasto mu se ne vrati sa "posrbljeni Vlasi" i sa "zlocinacka crkva", kao i "genocidni entitet"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa manje od rata imamo slicno stanje, u 90% slucajeva neposredno poslije linije razgranicenja bude patrola. Jedina je razlika sto ne zaustavljaju sve redom, ali opet
rs tone sve vise i vise nece dugo osjecam dugovi se gomilaju kad tad ce puknut ,,,
Hedina nada za prosperitet ove napacene zemlje je da Corona"popapa" ovog grmalja iz Laktasa
On ne bi da drzavna armija ide na granicu,a zandarmerija(citaj vojska)RS-a da postavi punktove. Bas ce mo se čerati....
Sve iz RS koji rade u FBiH natovareni na budžet vratiti u tu bijedu nek pocrkaju a onda nek aplaudiraju precjedniku sto je donosio tako mudre odluke.
On zaboravio da se uvalio u septičku do zavrat 😂😂😂
Pustit zarazu i Dodiku uši zavrnut
Ovi očito ne idu u Lukavicu u kupovinu, pa i ne znaju da je policija gotovo uvijek na toj "liniji". Doduše, saobraćajna, ali kakve to veze ima, sve skupa, sa nekim patriotizmom o kome ovi pričaju? Sramotno je što se trenutno troši energija na ovakve gluposti, ništa više.
Ovaj vepar stvarno je kompletan idiot da te hoće napasti korona i cijelu ti porodicu
Oprez: patriote poslane kući, prijeti se ubijanjem najbližih od korone, a ovamo se prekraja Denton!
i 92 je počelo sa punktovima i balvanima ...
Aj zivotati nek stite , vazno je da ne ulazi ko hoce i kad hoce , sto se mene tice mogu i Marsovce postaviti samo da se stite granice , dosta je palamudjenja .
Kakvi ba punktovi sta bi bilo kad bi indijanci u svojim rezervatima postavili punktove u americi??? Ma nestali bi preko noci sto znaci da dodikove suplje price mogu samo da kostaju njegove krezzube glasace.
Ali AVANTURE