Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi pricate a pojma nemate, konkurs u ZDK kantonu jedan od najpostenijih, sad politika hoce da ga ponisiti i da izaberu novog komesara. Sto daje doznaku da se bez stele ne mozes nigdje zaposliti.
OHR ce ovo ponistiti dzaba vam SDA bagro
Ne lupetaj; svi znamo ko i sta radi kako bi od Zenice stvorio Eldorado za krimose. MUP im posljednja smetnja i zato rasturaju i samu drzavu da bi ostvarili svoje. Nadam se da ce neko pohapsiti bagru zbog antidrzavnog i protivustanog djelovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kriminalac Ramo Isak radi sta hoce od MUPA ZDK , predlozio je zakon da neko ko ima jednu zvjezdicu moze da bude komesar MUPA ZDK , tima bi imao potpunu kontrolu mupom i njegove kriminalne radnje bi prosle neopazeno .. Dva sina jedan opstinski vijecnik drugi Ministar u vladi ZDK se druze sa okorjelim kriminalcima i to sasvim normalno ....
Vidi Aljoše lukave Lije. Vidi Aljosa da se SDA raspada pa da bjezi na vrijeme. Vuk dlaku mjenja, ali ćud nikad.
Ima tu više muljaža ne može policija radit šta hoce i nikome ne odgovarati , ne može ni komesar biti do smrti na poziciji , svi smo svjedoci šta policija radi u ZDK reketiraju narod na svemu , koliko ima suspendovanih policajaca koji su snimljeni kamerama da uzimaju pare ? Svakog oslobode zato što su zašticeni zakonom ko medvjedi pa dokle više ...
Nema kod Aše ovako ga onako ga, jednostavno pravno onako kako bi trebalo za dobrobit sviju nas. Upravo ovim činom pokazuje borbu za pravdu i manite se više botovske te stan ovdje, te vila ondje, te poljine te ovo te ono već u srž i komentarišite djela.
U ovoj državi treba uvesti zakon da sve službenike koje je SDA postavila u ovih 20 god. Moraju do smrti biti na funkcijama jer su ko biva oni naj profesionalni
Kakve veze Čampara ima sa ZDK nije to cista posla da bog kaže ...
Ljudi,a i politicari u zdk,a narocito u zenici,su najveci jugonostalgicari i titoisti,nikako da prezale komunizam
Joj majkooooo kad ovog vidim krimosa povraćam
Čampara ti se nemoj javljati . 12 stanova , 8 poslovni prostora. 4 kuce , 2 miliona usteđevine. gdje ti je pajdo konaković.
I opet samo da ti kažem prodano dušo mrssss i ti i konakovic krimosu jedan prodati
uplacujte vi ljudima iz policije beneficirani radni staz ljudi ne mogu u penzije zbog vaseg kriminala
Mržnja koja nosi Izetbegovića najavljuje teška vremena za BiH 🦄🦄🦄🦄🦄
Problem Bošnjaci se lažno prdstavljaju kao Hrvati i tako na konkurs za plliciju. A hoće građansku.
Mržnja koja nosi Izetbegovića najavljuje teška vremena za BiH.
Pa u Zenici svi znaju ko upravlja policijom! ASDA i njegove glavešine. I konkurs je bio namješten. Sramota je šta ta jedna porodica radi Zenici!
Aljosa makni se da te ne gkedaju moje oci, ubkehasu jedan!
Hahahahha ja sto se Ramo Isak koprca da dodje na mjesto Komesara Policije ZeDo kantona. Hahahahhahahaahha
pa campara kod nas su i bukve korumpirane i politizovane... trebas takav stav da primjenis na sve bukve!