Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek si se ti nasao da komentarises, ministar, vijecnik i u parlamentu federacije. Lik ladno ima mjesecno 15000 a nama prodaje maglu
Molim sve casne i postene Srbe da ne nasjedaju na Dodikove price. Nemojte braniti njega i njegov kriminal, nece njegova i Bakirova djeca u rat sigurno.
Ti si srbin. Normalan. I protiv takvih nemamo nista. Cak cemo vam uvijek pomoci i od sebe dati. Ali ovi sumari nam bas idu na zivce, razmisljamo sta cemo s njima … :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Milorad Dodik je potvrdio da je izdat nalog policiji entiteta rs da se suprostavi hapšenjima i privođenjima i da brani svakoga ko eventualno bude predmetom operativnog rada SIPA-e ili OSA-e!!!! To je već direktna prijetnja!!! Ne znam šta treba više, mrtva glava da padne?!?
Dejtonio… RS ne moze opstati 2 dana jer je presjecena u Brckom. Srbi nemaju nikakve nadleznosti u Brckom. Preko Save vise nema RSK, gotovo je.
dejtonio...ko te ti nasavjetovao, Vulin možda ?eto proglasi nezavisnost ako imaš damu, a za početak ti i Milorad javno počnite negirati genocid, zločine i veličajte zločince molim vas, što pri to bolje !😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemojte se vi puno oslanjati na to da se policija nece sukobiti nego razmislite o tome sta cete poduzeti ako do toga dodje. Srpskom narodu je kolektivno mozak ispran, nije policija izuzetak.
Lahko je tuđim k..... mlatit žaru? Evidentno je da na svim stranama ima onih koji misle da je rat igrica na racunaru? Hebem vam mamu svima!!!
A inzko bio ovdje 15 ,16 godina I sad kad odlazi eto vam kost
korektna procjena sa nivoa ministra entitetskog MUP-a. Ovi komentari koji nemaju veze sa tekstom su bezveze.
Zati si ti sef u entitetu
Izlaziš li, ministre, van okvira svoje nadležnosti?
Bjezi tamo , cekas da sam se prijavi i glumi svemocnog . Campi ne melji vec pocnite hapsiti . Dosta je narodu proljev prica .
Pa otidji ti campara pa uhapsi bilo koga u rs-u, ne moras dodika vec nekog gradjanina a ovaj im dao ovlastenje da poduzmu sve sto treba da sprijece to, znaci i da pucaju ako treba...
Ne mora ovaj hapsiti, uhapsiće ga Srbi iz RS-a. I Miloševića su na Dedinju uhapsili Srbi i predali ga u Den Haag. Samo gledaj, vrlo uskoro Srbi ga hapse.
A ha!
Campara, ti, Bakir, Cikotic i svako to prica to sto prica - puske na rame ispred Sipe /Bosnjaka u Sipi/ pod punu ratnu spremu pa hapsite po Banjaluci, Bijeljini,Lukavici, Palama, Trebinju....JA NECU. Ja sam svoje odsluzio tri i po godine po Sarajevu. Meni je dosta za dva zivota. Evo vam sad prilika da vi i vasa djece ratujete. Jer, svaki upad sa strane kod njih i kod nas je - rat, da se ne lazemo. Oni sebe nece sami hapsiti. Znaci, pokazite kakvi se heroji.
I ti lažeš....
To je naš Aša, pravnik koji zna da djeluje u svim situacijama. S ovakvima gradimo državu i štitimo je od agresora bez pardona BRAVO MINISTRE
Sta je brdjanine,i ovaj ti rodjak ko i zvizdic? Da nisi i ti od brdskoplaninskih plemica -ibanovica?
Čampare se do jučer borile šakom i kapom za ostanak Tegeltije na čelu VSTV-a, a sad im najednom proradila pateiotska svijest. Koji munafici!
Pravi naziv Stranke Demokratske Akcije je SOK; Stranka Organiziranog Kriminala.
e moj budzetski mekinjasu campara... da si iole ozbiljan pravnik, kako se predstavljas, svoj komentar bi najprije potrijepio zakonskim propisima i rekao da je Dodik onakvom izjavom vec pocinio krivicno djelo iz clana 241 stav 2 KZ BIH, a da se bilo ko, u slucaju eventualnog sprecavanja sluzbenih lica u radu izlaze krivicnom gonjenju u skladu sa clanom 242 KZ BIH.
djeluj kao ministar naredi hapsenje,pusti se samo laprdanja jer samo laprdas po klixu RADI NESTO