Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa smije solakova pomocnica.E moj campara stvarno neznam sta radis u toj stranci.Zena dobije otkaz zbog skandala i onda je sda primu u fucz da pljuje po novinarima.Nego ako si covjek napustaj to leglo kriminala,raja te gotivi
Ko da bi Campara mogao promijeniti dres uskoro
Ministre, hvalevrijedno je sto ohrabrujete novonare, ali mozete biti efikasniji radeci svoj posao. Kada postoje osnovi sumnje da je neko izvrsio krivicno djelo, zna se sta ide.
Puno se ti meni kofrčiš mogla bi tebe Sebija nabiti nogom iz SDA.
Šta ovaj čovjek više radi u lopovskoj stranci?
Jedan od rijetkih u SDA za koga se moze reci da je vrijedan zaokruzivanja na glasackom listicu
Ovaj nas pravi budalama. Oni kao, nisu učestvovali u svim pljačkama.
kad rade u tvom i u interesu sda onda nema niko pravo a cim krenu raditi protiv vas kriminalaca odmah ih i vi pljujete vasi dupelizacki mediji su ftv hayat faktor klix slobodna bosna i vi preko njih trujete narod svojim lazima i nacionalizmom
tako je campera...campera za gazdu drzave
Camoara i stoji iza razotkrivanja ove afere...
Imam ja pravo Campara, mediji su najveca djubrad na svijetu, i najveci krivci za ovu prevaru..
Zar ovaj ne pobjegne u njemačku kad je frka
Prvo svojih 12.000 KM koje imaš od funkcija silnih da se u ovoj situaciji odreknes 80% primanja
Gospodina Čamparu za premijera! ;-)
Aljoša, učini uslugu svojim glasačima. Napusti stranku sa svojom ekipom koja god je. Spasi makar malo čast svih nas. Nismo svi isti. Selam.
Cim je rahmetli Alije preselio znalo se nista od ove stranke nece biti hem nesposobni hem lopovi
Šta se ti javljas, zaposlio si pola familiju a tu glumiš da radiš za narod. Jednom SDA bandit uvijek SDA bandit u kojoj god stranci bio.