Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džabe sve kad će seljaci opet glasati za SDA. Može SDA bacati atomsku bombu na BiH seljak će glasati za njih.
@ZutiGolub Džabe i kad će gradska raja glasati za razne SDA otpatke i paradoksalno nuditi narodu dojučerašnje SDA-ovce kao alternativu za SDA. Nisu samo "seljaci" problem u BiH.
Dok je bio Aljosa u SDA, najvise su ga napadali SDP/NS/NIP funkcioneri i clanovi, te da je dezerter, koji je pobjegao u Njamacku u ratu, te da mu je majka Sada kriminalka koja je odradjivala tendere i javne nabavke u MUP KS, te da su svi clanovi porodice Campara zaposleni u institucijama, te da mu je brat Dubravko korumpiran. I gle cuda, nakon sto je istjeran iz SDA sada im je Aljosa dobar, posten, moralan, principijelan, koji se bori protiv krminala. Moralno dno SDP/NS/NIP clanovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jakaaa !! Mangupe
Dok je bio Aljosa u SDA, najvise su ga napadali SDP/NS/NIP funkcioneri i clanovi, te da je dezerter, koji je pobjegao u Njamacku u ratu, te da mu je majka Sada kriminalka koja je odradjivala tendere i javne nabavke u MUP KS, te da su svi clanovi porodice Campara zaposleni u institucijama, te da mu je brat Dubravko korumpiran. I gle cuda, nakon sto je istjeran iz SDA sada im je Aljosa dobar, posten, moralan, principijelan, koji se bori protiv krminala. Moralno dno SDP/NS/NIP clanovi.
Neka Campara srusi Vladu Kantona, ima mogucnost jer im treba samo jedan zastupnik da obori tu parlamentarnu vecinu i Dino Konakovic je tipovao na Aljosu Camparu, jer je njega najlakse bilo kupiti i zadovoljit njegove finansijske apetite. Samo bi bilo moralno i pozeljno da prije nego sto je istjeran iz kluba SDA u Skupstini KS podnese ostavku i na sve funkcije da ga ne mora SDA izbacivati kao Dinu Konakovica. O vracanju mandata SDA u skupstini KS nema ni govora, nije on tih moralnih kvaliteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
campara alijas driton abazovic izdajnici bosnjackog naroda odnosno albanskog ljudi bez karaktera trebate nesto naucit od damira niksica koji je istjeran iz sdp ea a opet podrzava svoju partiju jer ima karakter.
klizavo je campara na slijedecim izborima te necebiti nigdje da branis narod a nemoj mene braniti od takvih kao sto si ti majjjkketi ..... govno hercegovacko
Botovi se po komentarima prepucavaju, ludilo.
Kao sto je svima poznato Aljoša Čampara je 1975 godiste, te je on pocetkom rata 1992 godine bio ucenik i nije uopce bio vojni obaveznik, tako da nije ni bio u pocetku pripadnik Armije BiH. Medjutim 1993 godine je bio punoljetan i bio je duzan branit agresijom napadnutu drzavu BiH, sto on nije ucinio i bio je od 1993. godine dezerter, o cemu su clanovi, simpatizeri i funkcioneri SDP/NS/NIP stranaka uvijek isticali i zamjerali Campari sto je dezerter. Vidi sad im dobar taj dezerter Campara .
nema veze, brani je sada
Gigantska izjava.
Kao što je poznato Aljoša Čampara je zastupnik u Skupštini K Sarajevo, ministar unutrašnjih poslova F BiH, te dopredsjedavajući Doma naroda FBiH, koji trenutno obnaša čak tri funkcije u istitucijama sistema, te je još član predsjedništva SDA, te član glavnog odbora SDA, kao i član izvršnog odbora SDA Kantona Sarajevo, je poručio da će glasati za smjenu Vlade Kantona Sarajevo ukoliko nastavi raditi kao do sada, a on upravo kreirao i provodio te politike do sada. Kriza morala.
gacani su najveca gowna na svijetu, bez obzira kojoj politickoj opciji pripadali. DEFINITIVNO!
Možeš još dvije godine tako, a onda ćeš se izvagati koliko vrijediš.
auu cuj sendvicara, ponestaje salame pa ostaju na suhoj kifli
Aljoša fukaro
SDA - Sarajlić Delegat Asim završava šta god treba ispod žita
pa hoće li i on u Njemačku sad?
😆😆😆😆 INTERES kao ključna riječ.
Bravo Campara, nakon sto si napunio svoje dzepove u istoj, sad ti je zao gradjana. Sve nekakav sljam napusta SDA koja je sjediste sljama u BIH. Sve gori od gorih.
Čestito i pametno. Proćitah negdje komentar zadriglog SDA-ovca kojihoće, idiot, da obezvrijedi Čamparu pa se tobož pita štali su mu "oni" obećali!?! Maloumnik ne može da shvati da niko ne može toliko da pruži, to i Bakir govori, koliko može, znamo kako i koliko SDA. Da mu je do koristi Čampara ni u snu ne bi istupio (isjeran nije u suštini jer je sam sebe stranački diskvalificirao) - ko bi napustio "zlatnu koku" koja na grbači "pravojernih" ubire svoje bogatstvo....
@mirza.filipovic.1 istjeran je, jer Campara nije izasao iz stranke nego dao ostavku na mjestu predsjednistva SDA.