Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve migrante van BiH Nemamo mi para ni za sebe a kamoli da ne kom pomognemo.
Ne nasjedajte na ove priče političara kako treba protjerati "migrante koji čine krivična djela", u BiH nema migranata, u BiH su samo ILEGALNI migranati a svaki ILEGALNI migrant krši bh. propise i zakone jer je ILEGALNO ušao u našu državu. Ja da odem ilegalno u Njemačku, švabe bi me deportovale u BiH i dali bi mi 10 godina zabrane ulaska u Njemačku. Zašto mi ne radimo isto !?
@Arnaut711 Čim vidiš nasilje, divljaštvo i prljavštinu odmah ti je jasno da migranti nisu došli iz kršćanskih zemalja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj Campara se ponasa kao da nije Ministar FMUPa bgt, i kao da nije bio sda i kao da je sve lose pocelo otkad je on otišao iz sda. Dragi gdine Campara, bolje obavljajte svoj posao i sarađujte nego sto komentariaete kao klixovi komentatori.
@teta.violeta.54 Pa tako se i Konaković pretvara da nije bio u SDA deceniju uhljebljavan iz fotelje u fotelju umjesto da predaje fizičko.
Dino se naguzzio a Aljoša Cmok Cmok Mua
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hodze vaziše po nalogu reisa da su to naša braća u vjeei..zekjat im daju od građana prikupljen i hrane ih u merhametovim kuhinjama
Davno
Oni ne nose maske, voze se gratis u tramvajima, hodaju iza 23....
Kako majmuncina i SDA kopile sebe opravdava i prebacuje svoju krivicu na drugoga....
Oni koji krše zakone BiH, automatski se odriču prava. Bespravno su ušli u BiH i sam taj način mnogi govori o njihovom izboru prava.
Lijepo reče čovjek, Služba za odnose sa strancima i Ministarstvo sigurnosti BiH su nadležni za ovo. Cikotić, Bisera, itd...
Ti si i nadležan i odgovoran, pogani , kome ti držiš predavanje.
Lakše je palamuditi poličkom retorikom nego natjerati policijuda ih stavi pod kontrolu. Kad ministar MUP-a politizira , a ne radi svoj operativni dio posla, onda vam je jasno koliko vam ste sigurni u Državi u kojoj živite.
Ministre ti ne trebas davati izjave nego RADITI, jel mozete sada majci tih momaka objasniti situaciju s migrantima. SVE DO JEDNOG VAN DRZAVE !!!
Koji je ovo debil.. Dezorjentisani..Ovog je samo SDA mogao da drzi.Totalna šupljaka od covjeka.Ovaj kod privatnika ne bi ni portir mogao biti...Dno dna.da mu nije brata,nikad se ne bi ni culo za njega..
ovo nisu migranti vec ILEGALNI "migranti" , a zapravo probisvjeti izvan zakona nepoznate prošlosti i porijekla, i njih ove naci vlasti paze i maze a zaboli ih za svoje sopstvene "glupe ovce"
Mozes zamislit gospođu koja se udala za ovog odrona
@100kradnihmjesta ovaj je dno dna...Šupljikant neviđeni...
Ljigo pa ti si ministar i zadužen za to a ne dedo iz Sudića, šta se praviš pametan. Takva sorta ljudi je najgora šta bi trebalo da ti damo poziciju premijera pa bi ti nešto uradio. Sram te i stid bilo KRE TE NU.
cuj poziv nadleznima kao da on nije nadlezan..ne brukaj se campara
Pocousti campara.Treba i tebe zajedno sa njim protjerati.kao dateje tudjman na brionima sklepo.IZDAJNIK