Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ba novčane kazna ??ko nas to opet ubija u mozakPrva skupština razrješenje svih koji nisu podnijeli ostavke na drugim radnim mjestima.To bi ttebala da bude jedina tačka prvog sazjedanja skupštine Kantona.Ako hoče novčane kazne onda minimun 300.000 milja kazne......
Sta je ovo iz SDA samo dvoje. Koliko pljuvanja ocekivo sam bar pola da su SDA kadrovi. NIP je broj jedan
Ne kontas da su tek izabrani u neke parlament a još rade u starom sazivu. Ovo će sve biti riješeno ubrzo većina osim ovih direktora nekih koji će morati sati ostavke
Gdje je ovdje iz Mostara -Evo jedna Čovićeva firma BHANKA Mostar zet Primorac generalni direktor a njegov brat fin.Direktor i evo 16 god.Ima ih još dosta.
Najbolje da im podjelite jos koju funkciju,malo im je ovo
Ovo je odlicna stvar, ali ako ovaj zakon ne ukljucuje upravne, nadzorne i komisije nadoknadit ce i uzeti jos vise
a konjakovic imal kakvih firmi
nek crknu
Zašto ste mi obrisali komentar, niti sam koga uvrijedio, niti je bio vulgaran rijecnik. Ponavljam, ovo nema nigdje, samo u prokletoj avliji. Gladnijih politicara od ovih “naših” nisam vidio. I pozicija i opozicija, svi zajedno gladn novca, po dvije tri plate, po dvije tri naknade, po dva tri pausala.
Napomena NiP i ostali iz vlasti u KS su donijeli ovaj zakon, pa makar bio stetan za neke njihove kadrove. Pozitivno, svaka cast
Nisu oni razmisljali da ce se njihov kadar saplesti u ovu mrezu. Donijeli su oni ovo kad su vidjeli da ce se Seka kandidovati.
10.000 hiljada, za njih bakšiš
sukob interesa najviše će koštati one koji su ga i napravili i tako treba
A gledaj nipa korupcionera,kažu Delić mumin 😃😃😃😃
Uhuuuu...ima toga. Nisu ni tek postali,odavbo su oni direktorcici. A ima ih i raznih. To je bilo i za ocekivati. A ovo ce se desiti, sad ih je Seka navukla, nije ona jedina a onda ce ih sve nategnuti kad se ustanovi da je KCUS federalna ustanova i ne vrijede kantonalni zakoni za nju.
Bagra se dočepala funkcija, a svi ko fol pošteni i rade za građane.
Svo vrijeme pljuju po drugima kad ono prc. Ako si moralna vertikala daj ostavku samovoljno cim budes izabran na drugu poziciju a ne ovako po sili zakona.
Najmanje iz SDA a nakbiša halabuka se digla oko njih
Dok Dodik pokušava uzeti pola drzave teritorijalno a onda pokusati otcjepiti se ovi u kantonu Sarajevo (Gaza) se medjusobno obracunavaju...dojućerasnji uz Konakovića najtalentovaniji kadar SDA - Aljoša Čampara (trenutno NiP) predvodi ekipu. Dok se u Sarajevu od zanimljivo stećenog novca grade zgrade i apartmani po planinama, RS napuštaju Bosanci (Hercegovci)-Bošnjaci i etnčki se čisti. Nek im je uzvišeni na pomoći.
Ma genijalci ljudi, sve stignu.
pa hajmo ljudi realno.... ovi gori od sda.... vise njih dvoglavih ili troglavih.. a kofol promjene.