Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze niti jedan haker napljackati...koliko moze BiH politicar pljackati a sve po zakonu koji su sami po sebi krojili... causevic
@euzebijo Koji si ti Garinčo...
Covic osudjen za kradju 5 miliona i danas clan predsjednistva... A takvih primjera na stotine u BiH
haker koji može ukrast bi mogao biti od neke koristi jer zna tehnologiju.. i mahom su to pametni ljudi koji bi mogli koristiti nečemu. Čemu da koristi stranački bandit koji je opljačkao milion preko papira?
Skonto ministar kako uzeti lovu, kao po običaju posao će dati firmi svog jarana. Kakav crni cyber kriminal. Umrežite državne sisteme kako treba da nas birokratijom ne handrite u zdrav mozak! Za sve živo se vade neki dokumenti, ovjerene kopije, cipsove prijavnice, čak se traže dokumenti među kancelarijama unutar istih institucija. Nemamo mi problema sa cyber kriminalom ministre nego sa nesposobnošću vas državnih uhljaba koji ne rade posao za koji su itekako dobro plaćeni!
A ti Campara i Onaj Lukac suspendujete jednog od najboljih inspektora za kompjuterski kriminal.Zato sto nece da igra kako vi svirate.Stidite se svojih postupaka.Na pravdi Boga maltretirate bolesnog covjeka.
Klasicni kriminalac SDA od ranije poznat policiji
najgore kad insan misli da je nesto bitan a ne da je napozicij sto mu je babo podjelio stotinjak Titovih stanova po Sarjevu i tako svojoj djeci osigurao polozaje
Aljoša je strah i trepet kriminalu, činjenice govore i statistika. Bravo za ministra Čamparu.
Da se nama rijesiti ostalog kriminala IMT- Imal' Mene Tu
sto kazu tesko je uhvatiti kriminalce jer koriste nadimke :)
Vidi ovog SDA ROĐAKA, familijo UHLJEBLJENA IZMETBEGOVIĆKA
Gdjesi četalju,nemate nigdje.