Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo grade, sta ti SDA papci rade
"I da, Aljosa jeste Bosnjak! Ako bude upola kao svoj babo rahmetli bit ce najbolji dogradonacelnik ikada!" ............da da ako bude ko svoj babo do penzije će uvijek biti obezbjeđena jedna funkcija za njega. Avdo je bio komunjara sa dna kace, sinovima dao imena Aljoša i Dubravko, a onda se presvukao u zeleno. I tako Aljoša i Dubravko odbraniše Bosnu u Austriji, vratiše se u BiH (isto kao i prvi rođak Denis Zvizdić koji je branio južni front u Australiji), u rekordnim rokovima pozavršavaše fakultete i odmah nakon toga zasjedoše u fotelje koje ovaj "klan" Čampara i Zvizdića izgleda po Ustavu zapada. Ovi kameleoni su postali konstanta u vlasti!
Cuj Aljosa...pa on nije za mjesne zajednice u Gacku! Boze pomozi nam, jadno nase Sarajevo, jadna nas BiH. Aljosa ako imas imalo savjesti (a nemas sigurno), procitaj komentare ljudi, otvori taj mali um i vrati se u Gacko ili u Austriju. Kakva SDA, nemas ti veze sa SDA, ti nastavi stopama babe Avde i uzimaj sve sto mozes...tuga.
RANKO ČOVIĆ - RAMIZ ČOVIĆ IVICA ŠARIĆ- IBRICA IBRAHIM ŠARIĆ fuj članovi SDA iz ličnih interesa.
@laca....draga nisi trebala ni dolazit 92...
NISU MOGLI IZABRAT GORE HRHORINE EH BOSNO BOSNO STO DALJE TI LIJEPA KUCA BILA
Musliman sam...............ratovao za BiH 49 mjeseci..............ali zbog imenovanja dezertera Aljose...............od danas mrzim BiH vise nego Dodik stoje mrzi............i svim silama cu se boriti da nestane te..drzave................................Aljosa .bem ti mamu Sadu..............
Svaka cast Campara! Znam da ces kvalitetno predstavljati Bosnjake i da nisi neki levat kojim se moze manipulisati. Nisi dzaba porijeklom iz Gacka;) Sretno!
Aljoša (Avde ) Čampara
Napokon je ovaj grad dobio malodog obrazovanog postenog i vrijednog momka koji ce na najbolji moguci nacin predstavljati Sarajevo i Bosnjake u njemu. Sve cestitke Aljosi koji je ovo zasluzio! Napokon i od SDA da dobijemo kvalitetan kadar! I da, Aljosa jeste Bosnjak! Ako bude upola kao svoj babo rahmetli bit ce najbolji dogradonacelnik ikada!
Campara je jako strucan kadar i dobar covjek
Aj ba, šta trkeljate bez veze, funkcija gradonačelnika, kao i funkcija grada kao jedinice lokalne uprave, postoji samo na papiru. Ti ljudi niti o čemu odlučuju niti se za šta pitaju, a glavna im je dužnost polaganje vijenaca i (umalo ne rekoh, učenje fatihe, al sam se sjetio na vrijeme:-) Sva vlast je u kantonu i premijeru poznatom gubitašu iz sda.
Pa cemu ovako negativni komentari, molim Vas da mi neko kaze nesto konkretno protiv dr. Ranka Covica. Covjek na svom mjestu. Ranko sve iskrene cestitke i sretno
commi,hrvoje zg,bosanceros,obilic,s.tihic,kelner,oj livado,huso , i mnogi drugi su nickovi od jednog te istog covjeka kome je jedini cilj da zakuhava i provocira!ako vidi da su jedni u ofanzivi on ubaci komentar protiv njih i tako dalje.dakle sto vise bosnjake isprovocirati da se svadaju i vrijedaju!mnogi nasjednu ali najbolje ignorisati jer je to jedan neugledni lik kome je racunar sav zivot!!!prije rata je zivio u blizini sarajeva umislio je da su ga bosnjaci istjerali iz sarajeva i da mu ne daju da se vrati ,poprilicno je depresivan i jako boluje za sarajevom i istovremeno ga mrzi!!nadajmo se da ce brzo ozdraviti a do tada ga treba ignorisati !!
Cestitam izabranima...., stvari polako dolaze na svoje..., SDA se vraca na vlast gdje objektivno i pripada, jer su se SDP i SBB pokazale kao sarene laze i izdajnici BiH.....
Ranko Čović iz sda u upravnom odboru Opće bolnice i glasao za princezu SeHbiju!Bljak!