Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dali je istina da je bio u krivolovu, ovaj obrezani vepar? Niko izgleda na to ne ovraca paznju.. mozda ovdje ima materijala protiv camila
Ma Naravno. Ćamil je kriv, to je jasno. Njega odstrijeliti, a tebe i ovog što je prijetio nagraditi. ps: Ako je Ćamil obrezani vepar, pretpostavljam da si i ti vepar, samo neobrezan?
@seter meni je bas smijesno ovo obrezani vepar.. bas onako.. u lovacko-etno-nacionalno-religijskom duhu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije Camilu krivo sto mu neko prijeti.Njemu je krivo da ga neko poredi sa ,,divljim veprom".Ipak je on coek musliman i radi se o neslanoj sali... I mogu samo jos da mu porucim da nece njega niko zveknuti.Kada nije izgubio glavu dok je valjao milionske donacije i kada tada nije glavu izgubio,nece ni sada!
krivolov je krivolov..
Koja blamaža i koji cirkus su sve institucije ove tvorevine što se PC zove . . . Stvarno ovo je dno dna, ponašanje divljaka, idiota i kretena kojima je jedino relevantno mišljenje onog idiota Milokrada Duduka . . . ! ! !
Gospodine Nebojska Jovanovic (sudija), zamislite da je neko vama rekao slijedece: "Pazi kad budeš donosio nezakonite presude da ne zaluta koji metak u tvom pravcu, neobrezani vepre" i onda vas kolega sudija presudi slijedece: "Kako oštećeni donosi presude po zakonu, nema osnova da navedenu poruku smatra ozbiljnom prijetnjom po svoj život i svoju sigurnost ili sigurnost svoje porodice", Kako bi vi spavali?
Ćamile, od sad pamet u glavu...idi samo u lov, nemoj u krivolov, i neće više bit' problema.
Nemas pravo ubiti covjeka, to ukljucuje ljude koji su u krivolovu, njih isto ne smijes ubijati. Mozes ih prijaviti vlastima. Za test, koja od navedenih prijetnji je protuzakonita? Ako te uhvatim u krivolovu ubicu te. Ako te uhvatim da krades ubicu te. Ako te uhvatim da tuces zenu ubicu te. Ako te uhvatim da vozis preko ogranicenja ubicu te. Ako napravis saobracajnu nesrecu i budes kriv ubicu te. Tako je, sve su protuzakonite, jer nisi ti taj koji odlucuje da li je zakon prekrsen.
Ma camke hoce da bude u centru paznje pa sam sebi prijeti😂
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
I genocidni sud u Bijeljini potpuno boli briga za toga sto je neki genocidas prijetio da ce ubiti nevinog civila Camila Durakovica? Ovo je kao da smo u 1995 godini.
neobrezani vepar uputio prijetnju obrezanom vepru
Camile.. sve ok.. al neš yebat..
Nista od vlasti.. pa-pa
nemoj ici u lov camile i zavrseno. ionako grijeha sebi pravis ubijajuci zivotinje. to ti nije nuzno sa tolikom platom.
Čuo sam da na području gdje Čamil lovi nema đikana za lijeka.....:)
Nista mi tu cudno nije
Sve prosto! Camilu (Pandi) treba mediska paznja i nista vise. Pokusao je sa ,,bosnjackom platformom" i kada je tu popusio okreno se na drugu stranu.Samo da je mediski propracen... I nije nesto inovativan!
Niko drugi vec Nemanja Kusturica koji ga je i nedavno napadao
"Publicity stunt" & "How to make yourself seem important" by Camil Durakovic.