Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKA OVIM BUDALAMA! Orić je oslobođen u Hagu i Sarajevu, Mladić,Karađžić smrde u evropskim zatvorima . I to je to!
Helikopter za Nasera.
Pampers za Mladica Sratka :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dvostruki standardi. Oric oslobođen u Hagu i u nasem sudu, i oni ga nazivaju zlocincem i krvolokom, dok im je Mladic ratni heroj. Eto to su vam Smrdi
Ne zaboravite da ga zlocincem nazivaju isti oni koji govore za Hanku Paldum da je gnjecila jaja srpskim "zatvorenicima", a u srpskim tabloidima pisali da je krvolok.
Srbi od Gazimestana i Slobe zive kolektivno ludilo. I nema naznaka da će prestati. Lud narod
Jednom mi ga je camil stavio u X6
NASER ORIC JE PONOS svakom normalnom covjeku koji nije zatrovan mrznjom i koji nije izmanipuliran nacionalnim sranjima! Uzaludno je trositi rijeci i vrijeme na objasnjavanje nekom shupku cetniku, koji je BTW jednom nogom u grobu (mrznja ga razjeda), zasto je odbrana opkoljenog grada uvijek bila jedno plemenito djelo i zasto ova ujdurma od optuzbe rezirane od strane BIA nije mogla proci. Komentatore ne bih zadrzavao, produzi dalje!
Ima ovdje istine dosta. Camil je pametan momak, covjek na mjestu. Ne bih se slozio u vezi Nasera, veliko je pitanje na koji nacin je optuznica formirana, svjedoci, sve to izgleda namjerno traljavo odradjeno. Tesko da je on nevin, stvarno nevin. Sto se tice Vulina i Dodika, sve tacno. Olos.
Gledaj ti ovog pacenika! Do juce se ljubi sa Vucicem i zahvaljuje na svakom koraku, a gledaj sad demagogije!
Ovaj propali nacelnik jos se koprca po Portalima....
camile ne brani ga vise previse si konj za tako nesto
sve je laž samo pusta laž
allahu ekber
Ti si svoje isprdio
Aleksandar je chetnik kao i Milorad..Sta ocekivati od bolesnika zadojenih mrznjom...?!Bolesni umovi!!
mladica stražari u zatvoru zegaju po svu noć provjerena informacija 100%
psi laju,karavani prolaze.
Camile..neš jeebat, dzaba ti
znamo mi to a i oni znaju..... pokusaj da svale na orica da je pobio neke civile ( nije iskljuceno da su ih i oni sami pobili, kad su mogli ubiti 2 momka sto su vidjela mladica u kasarni kako tek nece pobiti par civila da svale zlocin na bosnjake) je samo pokusaj da opravdaju 8000 nevino stradalih muskaraca i djecaka iz zasticene zone