Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako, postoje dobri srbi i dobri hrvati, njih moramo prepoznati u masi ovih loših i s njima graditi najbolje odnose u cilju jačanja BiH u svakom smislu!
@djesterajaevobelaja Tako je postoje i loši, ja sam ovdje govorio dobri/loši u smislu jačanja BiH ekonomski, politički, infrastrukturno itd.
@Sarajevo2020 Ako da da ga vodate ka kerce na lancu onda je dobar Srbin a ako ne da onda je genocidas. De Bosnje popustite...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E tako je govorio Zarathrustra
Bakir poslje Bakira .. dok god budemo pristali na podjelu Bošnjaci, Hrvati, Srbi, a ne da smo Bosanci dotle nema mira
Bravo Camile. Dobar si momak. Bosnje, ovakvi politicari su potrebni ne samo vama, nego svima nama..Principijelan, ali i pomirljiv i civilizovan .. Pozdrav iz Trebinja.
Veli ćamil... jah...
Camile dobro te je
Dobro receno. Fotelja i treba da kosta pa da se nesto dobije zauzvrat. Za Sarovica i Mektica je u pravu, bolji su i od samog Camila i Bakira
Ćamila za predsjednika
Ma sikter
Nisam siguran da se Domovina treba mjesati u genocid tvrljenja, jer sto se Bosnjaka tice, bilo koje boje obojena kokarda, dodje na isto. Odavno se zna sta je nama ciniti, a to svakako nije davati legitimitet toj tvorevini, pa i simbolicki. Medjutim Domovina se ne zeli mjesati, a niko ne spominje da je Fahro uz Dodika, istog onog koji ne priznaje bosanski i potlacuje godinama bosnjacku djecu! Sve ispod teske izborne kazne za Fahru, nije dovoljno.
@HastaSiempre Da, krimos opljacka banku i uhvate ga, a na sudjenju se brani da su i drugi prije njega pljackali banku? Fahro je 5th column, treba mu suditi narod za izdaju na izborima! Kod patriota tu nema nikakvih nedoumica. A sto se tice SDA i njima ce se suditi na izborima.
E moje BALIJE, da napomenem ija sam Bosnjak, nikada vi necete znati baviti se politikom u interesu vlastitog naroda, ako vec necete da rusite Dodika, onda bar uvjetujte svoje prisustvo sjednicama, uvjetujte time da se dozvoli Bosnjackoj djeci da uce Bosanski jezik u skolama u manjem BiH entitetu, i slicno tome......
Ćamile, najedi se govana...
Sto su se vlashine pomamile. Hahahahahahaha Guslari usrane guzice. Hahahahahahahaha
Camile ni dije govna
Kakva je ovo vanserijska moroncina i balvan, i koliko je samo glupak uporan, to je nevjerovatno. I ona pohlepna vjestica Munira je podnosljivija od njega. Cak i onaj ludak Mektic. On bar zabavlja narod svojim idiotskim nastupima. Ovaj je profesionalni sarlatan, mutljaros i seoska varalica. Gadi mi se.
sasa srbljivko, jesil li ga oblanjo
Ćamle.. Ćamle.. Isto ti je.