Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati kad bi otišli u USA ne bi mogli izaći sa aerodroma sami bez tuđe pomoći. Prof. dr Mirsad Hadžikadić je kao mladić morao duplo više da se dokaže nego rođeni amerikanac i da postigne sve ono što je postigao. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže kako će Hadžikadić nema stranku? Pa ako bude pravne države, ove stranke neće moći sastaviti većinu nikad jer će pola poslanika biti ili na suđenju ili u zatvoru. - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #novaBiH
Eeee, koliko je samo kilometara turske qarine prosloi i i prolazi kroz mosnjake, a ovaj camdzija je zivi testament to pornjavi... Em, dlakav, em garav, em glavat, em nosat... Pa, turci nisu silazili sa nasih mosnjaka, I shvatam njihovo divljenje turcima, ipak im je to famElija..
Vise sprski izgledaju turci, nego ovi nasi pomongolodjeni...
Divi ovog tamnoputog mosnje sa brkovima... Turin 1/1, nema tu vise nista srpskog, 500 godina turskog qrca nije malo...
Ne laprdaj Čamdžija, nema tog lokalnog suda koji može izbrisati genocid. Svi ste vi diletanti, nabijem vas na ku3ac.
Pola svijeta izglasalo rezoluciju u svojim parlamentima, a oni fol nešto negiraju. Ko j.. mater budalama. Kao da se to može izbrisati...
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.