Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ RS..........jos malo pa 5 puta dnevno ezan :)
Lijepa nasa Ferhadija !
A ti RS ako si cisti banjalucanin ti si onda pravi bosanas, starosjedioc. Bosanac-pravoslavac a srbin nikad ne mozes biti jer nisi rodjen u Sbiji! To smo rijesili znaci! A ako jesi imalo pravoslavac dzamija ti ne treba smetati. Meni npr. zvona ne smetaju.
Pa mozes valjda skontati iz konteksta sta znaci uzu!? Al ako nisi: po pravilima, proceduri, po standardima. I nije to novokomponovana rijec, sjedne tim strucnjaka i napisu pravopis e sad sto vecina nas koristi 60-ak % rijeci u nasem jeziku pa su nam mnoge novina to je nas problem.
@ x nece biti drugog puta, VEC DRUGOG POLUVREMENA ! Sta mislite za to sto imate lagumdiju u dzepu pa mozete u vasim tintarama genocidasa i srpskih monstruma zamisljati da ce te unistiti Bosnu i Bosnjake.......pa lagumdzija , spiric, ana trisic - babic, dobrica vampir , boris tadic i ostala srpska krvolocna bratija i dalje vjeruju kraju i nestanku Bosne ! srbi genocidasi, ako vas bude ostalo i 10 na tlu Bosne i to ce biti puno ! Sve na SVOJE VRIJEME !
Aferim ! Samo NAPRIJED ! PONOSNO, PRKOSNO I VJECNO ! Srbi, puknite, planirali ste bili iskorjeniti Bosnjaka - Muslimane, TEK CE TE VIDJETI STA ZNACO BOSNA I BOSNJAK !
drugi put je treba minirati kad b..a.l.i.je budu u dzamiji
I niko ne rece sta znaci rijec\"uzus\"... i nemojte se dalje svadjat
dodjite na namaz, ali ponesite najskuplje cipele sto imate
Ja otvori ovu vijest samo radi uneskovog uzusa
samo bih da napomenem da se sjetim sve zenske celjadi od se.s.tre m.a.t.e.re pa do svih zenskih clanova uze i sire familije klitorixom.ba suppku koji je ostavi otvorenu mogucnost komentarisanja na ovom clanku ....
Ukidam religije od danas. Kome se moli, na livadu, pa neka pase travu i brsti granje.
Banja LUka@ letit ce ovo nece se ovo derat u BL :)
Jebale vas i dzamije i crkve i manastiri. Nevidljive pizdarije za maloumne blecke i primitivne sirovine.
@ RS ....ne zna sta je ezan...... sacekaj jos malo znaces ti EZAN napamet heheheheheh
hahha ne brini ti nisam ja u brdu skoro sami centar sam, jos sam banjalucanin cisti a ne ova nova stoka sto je dosla :) a ovo nece urlikati 100%
@ RS..........crknite dusmani !!!!!