Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su kupit kakvu mašinu za pranje guzova
sta je ba ovo nema srba, pravo sam zabrinut
Boli ih tuki.... Narod glup, blesav. pali se na nacionalnu indoktrinaciju i ne shvaca razmjere svojih gluposti... Nekanam je svima BOG na pomoci, ma kako se zvao... Ima samo jedno rjesenje: BOSNA BOSANCIMA.. NIKAD bosnjacima, hrvatima, srbima - ovonije ni srbija, ni hrvatska a ni bosnja - samo BOSNA - JEDAN NAROD BOSANSKI!
Ovo je čisto preseravanje... preko leđa građana... pardon najkonstitutivnijeg naroda u RS.
dok je ovaca bit ce i vune
Jos jedan od gomilu dokaza da nismo normalan narod.
svi su bekani.........:-)
Dodik, Bakir i njima slicni, uzimaju, a ujedno drze narod u strahu i u obecanju o nekoj ludoj iluziju. Mi se mozemo pljuvati po klixu, a onu u Budvu, Hvar, Pag na more i to u svojim vilama.
hahahajaajajaj koje smo/ste budale da nema u 3 pm. nije ni nas Bake nista bolji/gori. Da ne spominjemo nacelnika Banovica..... hahahahaha
Smrdi se ne sekiraju oko toga, njima je pljuvanje Bakira na Klixu sav smisao zivota.
koliko košta pred EP da se fino iserem u nju
Fontana želja.
država je najveće lopovsko smeće ikad izmišljeno.
Bolje i država nego imati plemena kao u Siriji gdje se ne zna ko šta radi i za koga se ko bori.
ne vidim razliku između "ghovno" i "neko se posr'o".
Ima se moze se
Šta vas islamiste iz Teherana briga za troškove kada precjednik plaća...Kod precjednika u palatu dolaze svi veliki svjetski državnici i mora da bude lijepo...A precjednik će od Rusije da dobije i mali i veliki k...redit....pa vi crknite od muke
nebrine me uzece kredit i to je to
Hahahahahaha