Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europska metropola. Sta vam Bihac, Tuzla, Zenica, i ostali gradovi na godisnjoj bazi prebace novca mogli ste do sada barem kanalizaciju sebi odraditi. Hebo li vas vas El Bake i kriminalisticka organizacija SDA....
Tačno DA SVI gradovi prebacuju kroz poreze novac u Sarajevo. ALI ISTO JE TAČNO DA PARLAMENTARCI(I prateći ) KOJI DOLAZE IZ TIH.GRADOVA PRIMAJU VELIKE PLATE £€$ U SARAJEVU $€£ A NE U MJESTU IZ KOJEG DOLAZE/I
Ali zato Sarajevo ima najvecu septicku jamu na svijetu, a to je centrala SDA. Poyy
Sto me ne cudi? Pun klinac dosljaka koji su odrasli na poljskom wc-u. Oni su samo svoje prenjeli u tzv grad
Vece probleme cemo inati sa kanalizacijom nego sto imamo sa vodosnadbijevanjem. Prirodu zagadjujemo na svakom koraku kad nas nevrijeme pogodi onda se netreba cuditi.
Zato sto nelegalno se gradi i samo nakon deset godina legalizuju a sve golo nigdje nista...
Placaju gradjani otpadne vode na racunima a kanalizacija u basti.
Izlijevanja fekalija su toliko učestala a komunalne službe nemarne, da više niko i ne obraća pažnju. O tome svako malo ima na vijestima. Fekalije truju i pitku vodu tako da je i zdravlje stanovništva dodatno ugroženo i pored moguće zaraze.
Zasto ne promijenimo glavni grad? Sarajeva me stid
Cetvrtina Sarajeva septičke jame fuj
Samo 17% Srbije ima kanalizacionu mrezu. 40% Beograda nema kanalizaciju. Bio sam u Ripnju kod jarana, go_na im se prolivaju kroz zemlju, jer je porozna.A koliko smrdi preko ljeta, nevjerovatno.Mi smo za njih Njemacka.
Samo 17% Srbije ima kanalizacionu mrezu. 40% Beograda nema kanalizaciju. Bio sam u Ripnju kod jarana, go_na im se prolivaju kroz zemlju, jer je porozna.A koliko smrdi preko ljeta, nevjerovatno.Mi smo za njih Njemacka.
Valjda je bivšim vlastima bili važniji kampovi za arape nego potrebe vlastitih građana. Da u gradu više Srba živi rekli bi oni su krivi. Ali građani Sarajeva nisu glupi, pa su izabrali nove ljude.
čestitamo,imaju li poklopce na šahtovima..
Ovako kad je neka kritika odma se pravi paralela kako u beogradu kako u zagredbu. Valjda neki psiholoski mehanizam odbrane. Mislim da nije preporucljivo ovo objavljivat. Drzati se dodika zacinjavat kolindom i klikovi prste botovi zarade malo se istresu i svima dobro.
Bošnjo je najveći goljavi goljo i jadnik u ex Yu :)
22% seronja...
Kako će imati kad se prave bespravna naselja! Gdje pljuneš mozes graditi bez plana i programa.