Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sljedece 2 godine su kljucne
@EdoShupak Samo da se usvoji jedan lijek i gotova prica.
@EdoShupak Bitno je na kraju imati što manji broj mrtvih na milion stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve to krene polahko pa se na kraju dana zakuha
Čak?
Sijelo bilo
Juce na kraju dana ZDK imao je 81 slucaj, sada sa ovom vijescu ima 100 zarazenih. Covid stranica ZDK je lazan prikaz. Istina je da je ZDK izbio na drugo mjesto po zarazenim u FBiH.
https://bhrt.ba/1056070/od-aids-a-prosle-godine-umrlo-770-000-ljudi/
Pa to je puno za tako mali gradic.😠
koji naslov ko da je 450 novozarazenih
OBVJEŠTAJNE SLUŽBE : Bit će istražena mogućnost da je VIRUS stvoren vještačkim putem -https://tinyurl.com/vjestacki-virus-ili-ne
Sarajevo odlicno
@Union ko i uvijek kad je gusto
I krenulo je sve iz krojačke firme HM promet, čiji je gazda kada su se počeli otkrivati slučajevi zaraženih radnika iste poslao na godišnji kako im se ne bi računalo bolovanje a da ne idemo dalje i kažemo da je 65+ i da se redovito kreće gradom u bilo koje doba dana i sastanči sa direktorom doma zdravlja i sl. vlasnik je sbb boje nije sda... kamo sreće da ima države kao što nema da se pokrene istraga, imalo bi se itekako otkriti štošta..
@maglaj2020 i dobar prijatelj sa upravom civilne zastite kantona od kojih je dobio posao da radi za budzet. Bolesni su vođeni kao prehlada, upala grla i odstranjivani kako ne bi bili evidentirani kao pozitivni na koronu i zaustavljen rad za budzetske pare kantona.
Ima li sta pozitivno slucajno ?? 🤕
Hahahahahahaha smijurije, jesu oni prodali ovih 90hikjada testova, kakvih ba 46 testiranja dnevno, o čemu pricamo
Hahahahahahaha smijurije, jesu oni prodali ovih 90hikjada testova, kakvih ba 46 testiranja dnevno, o čemu pricamo
U Maglaju jos uvjek vagaju jaja i prodaju...
Sa kakvog si ti brda majmune haj izgubi se vidi se da civilizacija još nije stigla na sva brda
hahahaahahahaahah
Namjerno napumpavaju brojke kako nikad ne bi bilo vise ozdravljenih nego novozrazenih. Jer sto bude vise novozarazenih to mjere toliko traju, sto suzu mjere traju to je bolje onim na budzetu