Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nekog reprezentacija igra a kod nekog ne igra ! ;)
Pozdrav dobrim ljudima u Zenici, uzivajte u cimburijadi, a ovim sto ih ni majka rodjena ne voli pa seru po drugima treba zanemariti, sitne su to duse. Pozdrav iz Sarajeva !
ako hoces sad da se svadjamo bezveze,ja koliko znam,za vrijeme olimpijade,mislim u duhu pred olimpijadu,iz Zenice je najvise novca otislo za izgradju olimpijskih mjesta i svega vezanog za olimpijadu,a zenicani samo zive za 21.mart,jer taj dan je nesto najvece u cijeloj godini. NAD ZENICOM NEBO SE PALI I BEZBROJNI DIMNJACI SE DIZU!!!!!!!!!
Jao ovih pacenika sto spominju olimpijadu 30 godina, koja je uzgred receno bila za vrijeme Juge. Sta je bilo poslije olimpijade i da li ce se vise ikada odrzati, to ne znamo, ali znamo da je bila ta olimpijada, ostala nam je urezana u sjecanje kao pecat da smo metropola nad metropolama i da takve metropole nema na dunjaluku. Bila je i Eurovizija u Bakuu, a do Eurovizije nikad cuo za Azerbejdjan, za Baku pogotovo.
Nekome Olimpijada, nekome Cimburijada. ;-)
trebamo se dijelit na idiote i pametne, bez obzira na gradove,......ali cimburijada=kolektivno pijancenje da se predlaze za UNESCO je vrh idiotizma za ono para to opstina skrha za ovu pijanku, mogli da predju kruzne tokove sa novom farbom, ova im nije trajala ni mjesec dana. dosta mijesta treba zakrpit sa kratkim zenickim budzetom,....ali financirat politickog kameleona Salcinovica je nedopustivo. evo upravo cujem i tetejce kako uljepsavaju cimburijadu
Ja sam Zeničanin koji živi u Sarajevu i volim oba grada za koja me vežu uspomene, prijatelji ali me ponekad bude stid što živim u istom gradu s ljudima koji mogu pisati ovakve komentare ili sa ljudima koji ne trepnu a kažu "Nek izgubi reprezentacija kad igra u Zenici" Istih idiotskih komentara ima i iz Zenice. Ja lično nisam nikad bio na čimburijadi jer mi se ne sviđaju alkoholičari koji zbog džabne klope i pića rokču oko kotlova. Smirite se glupsoni toliko nas je malo da stvarno nema potrebe da se dijelimo na ove i one jer smo svi suma sumarum Bosanci i Hercegovci. A običaja u ovoj zemlji ima svakvih pa neka i ćimburijade.
e nek nisu moja jaja
...slozna braca kucu grade...ne treba da se svade... Pozdrav za tebe :)....samo tako dalje
ovo je jedna tradicija onih Zenicana koji vole Zenicu i zna se gdje se slavi cimburijada,na Jagnjiscu i oko njega,a ne na Kamberovića polju,gdje je Huso napravio sve da stanovnik planine moze sici u dimijama ,pa da kola mogu igrat...danas je ova kisa sve unistila,zato nas je ovako malo,i oni pravi zenicani ce uvijek postovat cimburijadu,jer je to najveci zenicki praznik.....Olimpijada je proslost,cimburijada je vjecnost 1891!!!
@@mala Slusaj ti, zar je bitno ciji je obicaj, ako siri poruku zajednistva, dobrote i veselja? Evo recimo, ja sam muslimanka po rodjenju, ali od kako znam za sebe nije protekao ni jedan Bozic da nije okicena jelkica, a nemamo nikakve veze sa katolicanstvom. Koliko po slikama vidim, dosta izgladnjelih penzionera je jedva docekalo jedan obrok gratis, a vi plujete po svemu punog zeluca. Znate, to je nekulturno, a nije nekulturno izaci u prirodu i druziti se, a k tomu jos i nahraniti pokoja gladna usta. Eto toliko od mene, necu da se natezem s vama, ljepse bi svima bilo da pokusamo uzivati u malim stvarima.
Svaka cast!!!! Kao sto je neko vec dao komentar, ako bog da, da ta tradicija postane jos veca i ljepsa. Malo je zeznuto napraviti bilo sta uz ovakve vremenske uslove , ali vam to daje jos vecu pohvalu za trud. Ovi "intelektualci" sto se groze od "papanluka"... bilo bi lijepo da vidimo vas "kulturan" doprinos pored citanja knjige za sebe i seruckanja uz prikladno drustvo.
hahahaa- DOBAR !!
@sreten Što, voliš jesti gov.na pomiješana sa jajima.
A čiji je praznik 1.Maj -pečenje jagnjadi na ražnju ,znači to je u redu kad se peku jagnjad na Vrelu Bosne,ili naobalama Bosne u ZeniciNiko se tad ne javlja i ne daje ovakve glupe komentare.Ili šta je sa ĆEENIJADOM,ili Maškarama u Čapljini ili. tad svi šute ko p....
Zenica rules
Cuj tradicija ??? a jeli čorba u kotlicima bas zenicka tradicija?