Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj klixE dragi to je u Buzimu normala ko sto u Sarajvu nema vode😂😂😂
@slucajnoba u Bužimu ima jedno mjesto zove se Konjoder, ako im stanes na zulj, gotov si ,a ako kojim pukim slučajem nadvladas, gori su od siptara, pamtit ce pokoljena i osvetit ce se na tvom praunuku pa i kasnije ako treba. Al te prvi dirnuti nece i ako si za njega, krv ce ti dati.
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Ako je bilo "na sake", jbg sastavni dio odrastanja, a momku zelim sto brzi oporavak.
Jedan vehabijin sin a drugi nije i eto ti belaja ... ! ! ! Posvađali se oko toga tko je veći musliman ... ? ? ?
a kru te jbo kakav clanak kakva novost
Ja sam jednom slucajno prosao prije 10 -ak godina ali brate puno zaostao kraj.Sto se vjerovatno odrazava i na mentalni razvoj
DOSTA VIŠE JAVAŠLUKA, NA SVE STRANE! HITNO PODNIJETI KRIVČNU PRIJAVU PROTIV DIREKTORA I OSOBLJA ŠKOLE ZBOG NEBRIGE ZA DJECU !!! DOK NEKO NE ODE U ZATVOR, NEĆE POČETI RADITI SVOJ POSAO.
Halo bolan kakve brige sa klipanima od 15 godina?! Šta će im radit, vezat za radijatore dok je odmor? Ti zaboravio gdje živiš i kakve se stvari rade po školama.
Pobise se mali turci
Ljuti krajišnici... :D
Staa se prsiiiiiis,ti ces mirsi govoooorit ono,jebooo teeee.....
Haha ja sam iz Buzima i cudim kako klix moze obajviti ovakvo nesto,pa ja sam se u u osnovnoj i srednjoj skoli haman pa svako drugi dan tukao kao i ostali...
vidi profesor tuca ni mukaet, samo nazad u zbornicu dok se stvar sama od sebe ne smiri, jest jednom fakat krenuo rastavljati dnevnikom, fasovao dnevnik a umalo i on,morali prepisivati ocjene u drugi
JEBENI SU BUZIMCI TO NAJBOLJE ZNAJU CETNICI RATKO MLADIC I ARKAN
Divljaci.
Njike dva će posli biti najbolja dva jarana! Nije to ništa strašno, gore je kad se čovjek potuče sam sa sobom pa bude bijen!
KLIX pa sad još mahalske tuće prenosite.... to vam je početak kraja....
Mogu misliti kakve su te ”teške povrede”... Par modrica pod očima i nikom ništa, ne pravite od muhe slona, djeca su se uvijek tukla i tući će se. Sve dok se šaketaju dobro je..