Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zauhar bi jos mozda i bilo, Pipo, da Inzko cita ove komentare. Dolje paketi ... cuj paketi, procesi, ... supljiranje koje glavatima ide u prilog samo ... briga njih za narod
Jedina logicna i normalna solucija je ukidanje genocidne tvorevine i USTAV Bosne i Hercegovine,TO svi dobro znate sve ovi pregovori,paketi,sastajanja nikakvog naprjetka i konkretne somucije nema,samo gubljenje vremena i neosnovna nikakva rezolucija i koninuietet bolokada genocidne tvorevine svim funcijama nase drzave! HOCEMO demokratsku i funkcionalnu drzavu u svakom pogledu a sto se tice drzavne imovine nema podjele ni na entitete il bilo kakvu rasprodjau,samo Bosna i Hercegovina i tacka! G-ne Inzko kad ce BIT KONKRETNE propozicije i REZOLUCIJE,nemojte i dalje vuc drzav i narod u jednoj permanentnoj agoniji koja traje vec dvadeset godina! BiH4EVER!