Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzi dalida...nn lica...i visestruki povratnici u krivicna djela...su uz tebe...
Kako je onda gospođo Burzić moguće da jedan takav ubica slobodno hoda ulicama?!
Tuziteljice ne bacajte vise prasinu u oci. Niko vise ne vjeruje vama. Allisa Mutap,posto citas komentare na klixu evo jos jedan. Ti i jesi jedini svjedok! Ti stitis ubicu,svi znamo da to nije Ljubo! Prestani vise sa svojim lazima! Stidi se svojih komentara po fb! Sram i stid te bilo!
Boli nju taki, ona svoje gura...uhljeb ko i ostali puleni nase lijepe oligarhije (par porodica sto ga d.kaju do iznemoglosti)
8 krivicnih prijava, pa decko budic kandidat za visoke drzavne funkcije.....
https://www.youtube.com/watch?v=bGfXqh7KiX8
Koja smijurija ima 8 krivicnih prijava i dobije uslovnu kaznu.
Nakon 6 krivičnih prijava počinjenih, kao maloljetnik zašto ga niste smjestili u dom za maloljetnike? Jer očito je da se radi o poremećenoj porodici. Zašto uslovna kazna nakon 8 počinjenih krivičnih dijela (i to još 6 počinio već kao maloljetnik)? Suština problema je da se radi o selektivnoj promjeni zakona, a ne neselektivnoj, kao što bi trebalo da bude tj. na nekoga se zakon primjenjuje rigorozno, dok za neke taj isti zakon ne važi.
primjeni*
samo smjene: Dalide, Konakovića, ministra, komesara...a onda mijenjajete sistem i ispirite nam mozak. Dalida nam održa kratku kursm prava, ovaj nas ubi statistikom...šuplja. Ko će podnijeti odgovornost? Moralni čin je jedino ostavka, a onda napravi analize i elaborate..Prvo-Premijer, pa Dalida, pa komesar-Hajdemo, išššššš
Nema koristi od smjene ljudi bez promjene sistema. Posebno iz "moralnih" razloga sto je drugi nacin da se kaze "jer ja tako hocu". Bez uvodjenja sistema za kontrolu rada i efikasnosti smjena je samo zamjena korumpiranih i nesposobnih JOS kurumpiranijim, nesposobnijim i neiskusnijim. No u nas narod voli da vice "Ostavka! Ostavka!" cim ga sjedalo u busu zazulja, a ne razmislja koga bi to da ga vozi ostatak puta. Nista. Stat cemo i cekat drugi bus. I tako... dok se ne zakrci autoput.
@dundjerbob Onda cemo poceti da vicemo "Ostavka! Ostavka!" onom u naplatnoj kucici. Sto pusta tolike autobuse na autoput, jel' on normalan?! I tako...
Ma kod nas je sve hay. Komisija se sastala i vidis sav jad naseg sistem. Promjeniti zakon i ko ga jebe. Kazne za drzavne sluzbenike visoke. I nema druge. Dok god postoji opcija da se nekome gleda kroz prste u drzavnoj instituciji drzava ce biti sranje.
To ti je tako dok god je najbitnija kvalifikacija za radno mjesto u drzavnoj instituciji da si prave i podobne nacionalnosti. Dok je nacionalnog kljuca i troglavog predsjednistva korupcija ce biti nacin zivota u ovoj zemlji. Da ne kazemo drzavi, mogli bi se uvrijediti oni sto zive u drzavama.
o, probudila se
dabogda ti neki drugi Sefić zgazio najdražeg u familiji, i tebi i svim ostalim govnarima tužiocima i sudijama koji debile ne tuže i ne sude, yebali vam oni majku
lazes kurvo kako je onda na slobodi ,trebao je dobiti min 16 god
lazes kurvo kako je onda na slobodi ,trebao je dobiti min 16 god
Ustašluci bošnja !
Vi svi kompletno ste krivi i odgovorni za ubistvo djevojaka. Svirepo je bilo ne kazniti maloljetnog, koji je kasnije prešao u punoljetnog kriminalca, potpomognut vama, našim pravosuđem. Očito je da je Sefić vaš štičenik. Dali ste mu vjetar u leđa da kabadahija radi i ubija nedužne ljude! Slučaj Sefić treba ispitati u tančine i treba sve poslati na odgovornost zbog neprovođenja Zakona nad njim. Što je dosta, dosta je!