Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi govorimo krkan, seljacina...ali on sjedi u skupstini i predstavlja NAS, uzas koji krkani su u foteljama
Je li to upuceno ovoj dami u crvenom sakou?
@protesti22 zasto bih njoj upucivao, na slikama izgleda normalno obucena, kao vecina politicarki ili poslovnih zena u svijetu. Jedino je mozda problem sto volu Poturku smeta suknja do koljena, a nije do clanaka. Ali u odijevanju njenom nista diskutabilno ne vidim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljudi biraju boksera u skupstinu kantona glavnog grada. Procitaj prethodnu recenicu opet ako ti nije jasno zasto smo tu gdje jesmo.
Sta ce on nekome govoriti, lik ima praznine u glavi od udaraca. Lici na sve osim na nekoga ko treba nesto da se pita. On da kaze gospođi kako se obukla ??? Pa on prvo svoje djete svoju kcerku treba da vidi kako se oblaci i sta pravi od sebe od usana noktiju itd kao VIP... Kaze da se zabavlja sa 3/4 godine mlađim momkom koji je sin Serifa Konjevica ?? I on treba nekoga da komentarise ...
Kreten i s e lj a č i n a
Grozno je, zaista grozno i neumjesno, nemam riječi... Toj ženi pod hitnonzabraniti prisustvo sjednicama dok su ne odjene kako kodeks nalaže. I dalje ne mogu vjerovati da tako prostački ne/odjevena bože prisustvovati sjednicama najvišeg Zakonodavnog tijela KS....
Poturak je seljačina bez manira...zalutao u skupštinu ..
Ivo Andrić je sa pravom rekao: Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati! Kada ce nas narod ovo razumjeti?
uvedite drescode i za zaposlene neka portir udalji svakog ko donje nepropisno u instituciju na posao i problem rijesen
Otkud on u Skupštini kantona Sarajevo? Taj je za "Drvosječa" d.j.l. ne d.o.o. Neka Fahri daje komentare ili da mu cijepa drva za kamin.
Otkud on u Skupštini kantona Sarajevo? Taj je za "Drvosječa" d.j.l. ne d.o.o. Neka Fahri daje komentare ili da mu cijepa drva za kamin.
Ja kontam Aleksandra neko mače a ono ova bakuta sa slike. Bože sačuvaj, koji kreten
Ajmo zaustavite finansiranje HDZ-a iz Sarajeva tako što ćete zabraniti rad kladionicama koje su na udaljenosti do 3km od škola. U pravim državama je tako.
Ograničeni konj.
Ograničeni konj.
Golemo
Ne zamjeriti opaku znate koliko su ga udarali po glavi,čitav život glumio vreću.
Šta sandže zna o modi...