Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi bi sve za stolicu dali :). Zao mi je Vukanovica, iskren seljacic iz Trebinja ali preiskren i neiskvaren za balkanske politike. A svi su ovi male mace za Dodu, pricom o mirnom razlazu je vec dobio izbore (iako i on i svi znaju da nema od razlaza nista)
Cuj Nesic premijer a do juce bio Dodikov covjek, a jos uvijek bi bio da ga ovaj nije odj.bao.
E moj Vukane pa zar nisi davno skonto da je Draško u školi i na ulici u društvu uvijek čvoke dobijao i od tada mu podsvijest želi da bude u extra dobrim odnosima sa Bosom stranke tj. mafije. Piz.urina šmekerska je to, davno sam ga bar ja takvog procijenio ono što se kae od okativno.
a jel trebali su odmjerit snage
Jesi se rasporedili... Nesic bi da bude premijer, ni manje ni vise...
Sve ce ovo da baja kupi za male pare kao i Cavica sto je kupio za kikiriki. Jeh Cavicu, gdje si ti? Tako ce mu i ovi jesi iz ruke. Cekaj dok ih jos malo kriza nacne. Oni bi da zamijene Dodika na vlasti i to iskljucivo da mu zamijene guzicu sa njihovom guzicu u uhljeb fotelji. A da sve ostane isto. E to ne ide. Igor sve nasljedjuje i SNSD i fotelju.
Kazu Vukanovic trazio krug oko Igorove vile sa BMW-X5, a Stanivukovic nije dao i tu onda puklo. Kazu Igor mu davao Bentley-a, ovaj ni da cuje, hoce BMW-a.
Ne znam sta se ovi sastaju? Prvo kad Dodik zvizne, svi kao djukci se okupe, a drugo, po cemu se oni razlikuju od Dodika? Jedino sto bi oni voljeli da je njihova guzica u foteljama u kojima su velike guzice famiglije Dodik.
Ima i ona : E pa, sinak, sam si kriv...praviš ražanj dok je zec u šumi!!!
Koliko su ovi Srbi bolji politicari, sve provjerena imena koja nude ljudima koja bi mogla i uspjet zbaciti ovog međeda ... kod nas iz Naše Stranke za predsjednika ponudili ...(zaboravio sam mu ime) iz SDP-a isto ... nema toga ako hoces da se suprostavis vladajucoj stranci to mora biti PRVI covjek stranke, eventualno drugi.
Draško je igrač od debe, glavnog baje inače, 100% provjereno i tačno... Kad bi procurilo šta se pregovara to bi luda kuca bila
Razbit ce ih Dodik 2022 godine i to ubjedljivo
Kakve pripreme za Opste , prije pola godine zavrseni Lokalni.
sve društva jednog lica. zamjerio mu što ga nije pozvao na proslavu dana grada banja luke. samo su oni lično bitni... je+eš narod i osatle u strankama.....
Sta bi vozili tek da su na poziciji ako su ovo postenjacka opozicionarska vozila?
U bih ni jedan narod nije dobar sa drugim, niti su medjusobom dobri
ovi neki uzpejci i genocidaši porede raspad Jugoslavije sa raspadom Bosne. Pa Jugoslavija je bila sastavljena od republika i autonomnih pokrajina koje su ustavnom imale pravo na samoopredjeljenje. A ovo u Bosni što nazivaju TKZ RS je nastalo juče na etničkom čišćenju progonu i genocidu. E pa da sačekamo onda sljedeće mijenjanje granica ratom pa da se dijelimo . Što bi to zadnji rat bio konačne granice