Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli izbije rat, a Bake ti vrhovni komandant. Puco bih sebi u glavu prvi dan u rovu.
leteći roboti tako bake zove dronove. :)
Luda kuća
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Samo ti broj. Tako ti je i babo mog oca prebrojao pa je pod zemljom. Nisam ga ni upoznala. E oca mog djeteta ti ne dam, ni po koju cijenu. Mrs
Daćeš ga ne brini ... U Evropskoj Palestini će ga neki ustaaša ili čettniknekažnjeno roknut ko zeca...
Treba ovu izjavu o prebrojavanju ubaciti u kontekst! Ako švabo donese odluku o izbornom zakonu Hrvatima u korist muslimani imaju vojsku i prebrojali su se! Kontekst je ovdje jako bitan!
Šta više napisati za ovo kljuse a da nije napisano?! Skinite nam sam s grbače, bagro.
Koja budala moraš biti ,pa da svojom mubarek ručicom zaokružiš ovu budalu na izborima....
Majmun
Momak je malo loud
Bake bolje suti tebe cemo prvog zveknut ako se zakuha.
Preracunao se izetbegovic. A ovo sto kaze dodik da su ucesnici protesta muslimani je jeftina populisticka laza. dodik nije bio na protestu a ja jesam, zato ovakve lazi poput njegove treba raskrinkavati.
Jel realno narode da nas još uvijek žuri majmun i onaj krmak mogu svađati? Jesmo li prije 30 godina sve ovo vec jednom prošli samo sa drugima? Briga me šta si musliman, srbin hrvat ako si čovjek nemojmo biti ludi
Budaletina. Nikad nije ni bio nešto inteligentan, a ko političar je nula. Toliko pametnih i inteligentnih prestavnika bošnjaka ima koji nebi osramotili ni bošnjake ni našu državu BiH, ali neda vlast.
Pa sta je problem ovi drugi vazda nesta prijete a mi trebamo podvit rep i sutit jel?!?!? Nek znaju dusmani Bosne da Bosna ima svoje branitelje koji ce krv svoju dati ako treba.
Idi ti jarane daj krv jednom u životu, makar na transfuziologiji, pa onda nešto seri,
Brojimo se i u Berlinu
Kad je rekao lovce ja pretpostavljam da je mislio na clanove lovackog udruzenja...posto ne znam kakve to lovce(avione) vojska ima...pardon trecina vojske...
Moj Bakire, skontali smo svi uzimu ti hladno,a uletiti vruće.
Babu su mu naguzili u Dejtonu, potpisao avliju, doveo nas Bošnjake do pozicije gore nego u ratu, i sad bi se ponovno trebali prebrojavati. Da mi naređuju razni debeli Zahirovići i slični debili, da se borim za kriminal i korupciju i bogaćenje ovakvih!? Jasno je da je BiH ugrožena i svi Bošnjaci, ali ovo što ovaj glupan radi je u korist tome: Nula političar, nula politika, ali to zatucani Bosnjo ne vidi.
Ovde je svako normalan ugrožen. Ali sa ovakvim glupim narodom za njih krize nema.
Prebrojim ti najbliže