Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li to ministar za boracka pitanja želi reći da pojma nema o stanju u registru za Sarajevo?? Da se tu ne zna ko pije a ko plaća??
Ministar kaže da je siguran da će zakon biti usvojen ali sumnja u njegovu provodivost.Ko biva,hajde da ovo časom usvojimo pa da se razilazimo.I tako ništa od toga nema.
bravo. Svima treba dati boracki dodatak od najmanje milju, ne bi li ovo sve prije propalo
Cuj boracki dodatak? Koga vi j*****?!
oni se smiju borcima, zasto im se nisu smijali kad je poceo rat, pa oni ratovali umjesto njih, ali ko bi se onda krio u trezoru i u misijim rupama.
Kad se objavi registar svih primanja vidjecete da su neki godinama nezuakonito dobijali sredstva i kredite i pozaposljavali clanove uze porodice na konkursima..toga se boji SARAJEVSKA SDA !
Predizborno rjesavanje problema, koji deja vu...
svi koji žele ratovati nek pogledaju u kakvom su stanju bivši vojnici... poniženi i jadni, prose za 150 km za br ašno i ulje a vlast ih ismijava...