Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li mi neko objasniti kako se u Njemackoj moze odlucivati da li ce se slati vajska na BiH... Zar to nije objava rata???
Znači strana zemlja u parlamentu glasa o slanju vojnika u drugu zemlju. Jel to agresija ili nesto drugo
samo da ih Valter ne napraši
Pošaljite nam vojnike,mi ćemo vama radnu snagu
Nije mi jasno kako su skontali Čovića, on je najnamazaniji političar, tzv Hinja
Tudja vojska, VP, specijalni izaslanik, pa jos manje specijalan,strane sudije. Sve u BiH-i. Gdje je tu drzava pored ovolikih stranaca?
Ponavljam, najvise koristi ce imati ugostiteljski objekti u reonu koji ovi vojnici budu pokrivali, a mozda se jos poneka kci Bosne uda, pa povuse sestru na skolovanje, pa rodjaka samo dok se snadje, pa eto nene da cuva unuce, na kraju ce Klaus na ulicu.
Ako ste prijatelji uradite nešto od sljedecih opcija: 1. Ko ima B2 jezik i neku školu bez vize moze radit,2. Isto ko prvo, samo za IT ne treba ni jezik 3. Sezonski rad do 3 mjeseca 4. Studiranje,stipendije u Njemackoj 5. Najbolja opcija, ali vama najteza vjerovatno SVI bez problema mogu otici i raditi gore. Ne trebamo uci u EU nikada, samo neka narod moze u EU.
Jel' ovo odobrila gospoja Zovko?
Vama nešto vjerovati na današnjici,je čista glupost. Isto kao što smo vam vjerovali devedesetih, pa ste nas izradio u svakom pogledu.
Najveći krivac za međunarodne diskusije o BiH je Dodik. On je kompromis zamjenio Ruskim uticajem . BiH neće uništiti ali je uništio sebe , RS je pred gašenjem a BiH je vratio 20 godina unazad. Njegova glasna muzika nikome nije dobro donijela samo je ojačala interes za BiH.
Trebamo objaviti rat njemačkoj i isti dan potpisati kapitulaciju, imali bi totalno njemačku vlast i živjeli bi bolje nego ovako.
Ja u petak odoh pod sljivu da iskopam nesto jer u petak ce nam svabo objaviti rat!
Nije Njemačka kriva zato što su Srbija i Hrvatska imale svoj uticaj na BiH i stvorili pat situaciju. Oni su malo jači igrači i žele mir u svom dvorištu. Znaju oni dobro šta se radi i u Srbiji, Hrvatskoj i BiH. Dolaze njima redovno i radnici i socijalni slučajevi iz tih zemalja. Traže milostinju i rade najteže poslove. Vlastodršci tjeraju narod u Njemačku. Jel to trebamo S, H i BiH naseliti s nekim iz Indije i Bangladeša.
Haj’ što je Rudonja označen kao nacionalista, to svi znaju. Al’ što Човић? On je valjda ‘promicatelj europskih vrijednota’.
Eto ih... opet.