Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA talibalije pokusavajy za 3-4 marke potkupe sirotinju, vec klasika a najgori su sto padnu na ove njihove fazone za 4 marke i litar ulja daju glas onima koji su ih doveli do sadake.
licno poznajem covjeka a znaju ga i raja s bjelava...koji je svima yebao sve po spisku...i sam s pistoljem u ruci krenuo na poljine...vratio se sa sandukom municije dva kalasa i usput zarobio zamjenika vojvode bobana jovu n. ...u toj akciji je i ranjen...nije dobio ni pohvalu od logisticara...sada zivi sa porodicom kao podstanar u rodnom gradu...jedva se krece uz pomoc ortopedskog pomagala...od invalidnine placa kiriju...a njegov prijeratni stan su dodjelili uglednom clanu stranke...
a niste rijesili glavna tri zahtjeva boraca i pokusavate ih kupiti za sicu SDA taktika ovog puta nece uspjeti u oktobru kriminalna SDA ode u politicki zaborav
Volim ovu zemlju, volim kad poštuju pravog borca,volim brate da normalno živim, a volim i da imam tri obroka dnevno. Šta je tu loše ?
Čitavu marku i po za pet godina,živio ti meni ministre,neznam kako da ti zahvalim.Sad ću i kuglu sladoleda kupit.
A ostale ko ebe...
100 000 osoba prima invalidnine ?? Ovo je nezapamćen skandal. ODMAH OBJAVITI IMENA PRIMALACA INVALIDNINA I PRIMANJA PO OSNOVU ODLIKOVANJA. Sržava nije obavezna plaćati nekoga ko ej dobio odlikovanje. Mogla ga je izabrati za svoh Predsjednika ko BAkira. Dva odlikovanja dva mandata !
320 miliona godišnje za 100 000 ljudi. PA TO JE 3000 KM GODIŠNJE PO INALIDU ! Neko prima penziju svaki mjesec po ovom osnovu ! SDA I HDZ izborna mašinerija ne računajući ono UHLJEBSKU . NEki su kupili sebi i posao od ove inavlidnine.
1742 dobitnika zlatnog ljiljana AR BiH i od ostalih odlikovanja koja se urucivana mislim da nema vise od 100 ljudi. UKUPAN BROJ JE OKO 1850 odlikovanih pripadnika sto posthumno sto za zivota a sad ove jos 3000 ne znam odakle iskopase!!! Mozete provjeriti imena svih odlikovanih pripadnika (SA NJIHOVIM BIOGRAFIJAMA) u knjizi "MONOGRAFIJA ZLATNIH LJILJANA" (ima na googlu)
Počela kupovina glasova.Još samo da se popakuju kese sa uljem kafom i šećerom.
ZUKANE VRATI SE I ZAVRSI STO SI ZAPOCEO !!! OCISTI BAGRU, A PRAVIM BORCIMA DAJ SVE!!!
ako imamo 95 000 invalida ,mene interesuje koliko smo vojnika imali u ratu !?
izgleda vise nego stanovnika
⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️ ⚜️⚜️⚜️......
Postat ću tajkun, invalidnina zajedno sa ortopedslim dodatkom bit će mi veća za čitavih 7 KM !!! Jupi, za 10 godina ću moći 10 dana na more!!!!
kad se stisnu a oni popuste za naku sicu i svi sretni...mater vam uhljebljenu kolike li su vama plate a vrtite se po kancelarima i nista ne radite...glavni problem kako ustimat budet a da vas se sta neosteti...fuj bem ti usranu drzavu sa kriminalnim govnima na celu
u parama je to koliko.....par maraka ....dovoljno za dva hljeba i jogurt?
a ko ce vam to zaraditi? kada ode omldina...SDA balije pogane