Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objavite imena ljiljana i zašto su ih dobili Tad će se vidjeti sav jad tog odlicja
boracke naknade 360 km jel stvarni nekome moze pomoci to ako smanjis tu smijesnu cifru?
Zasto ministre nisi u korona zakon upisao da ni jedna firma ne smije otpustit borca, ratnog vojnog invalida i dijete sehida ? Ma zaboli tebe za nas
Seljacina koja na konferenciji za stampu kriznog staba velica Aliju i patriotsku ligu uvlaceci se u pakas malom princu Bakiru. Bot koji je dobio instrukcije da polarizuje prostor u sred pandemije. Seljacina koju treba maknuti na dno gdje mu i jest mjesto!!
Hebem ti boračke naknade. Čast izuzecima koji ih primaju ali se mogu nabrojati na malte ne na prste. Ove biračke naknade i povlaštene penzije i otpremnine su prve uhljebljine koje treba ukinuti. Odmah.
valjda penzija se dobije zbog dugogodičnjeg rada, a ono sad boračka udruženja .te naka socijala i td. idite svi u p.m.
Kad se počnu pojavljivati ovi ministri iz Vlade, tek onda vidiš koliko Fadil intelektualno odskače od njih.
Cuvaj te radna mjesta , jer bez njih nema doprinosa bez doprinosa nema drzave
Aaa korisnike invalidnina tudje njege i pomoci i civilne zrtve rata ko _ebe oni neka pokrepaju koja ste vi g_m_d u drugim drzavama su ove kategorije na prvom mjestu a kod nas od njih bi uzimali fuj.
Narodu treba novac da jede , narod neradi dobri moji lideri :)
samo SDA retard moze koristiti izraz "fina gradska raja" ili FGR kao uvredu , mislim a jedne strane razumijem da ih pomen riječi grad i gradska asocira na vukoebinu gdje su se okotili
sine ti si s mozgom u zavadi i obrazom
Zar je to pitanje vase dobre volje? Bgm nikako nije do vas. To je zakonska odredba onda kada ste perfidno odlucili da finansiranje penzionera vezete za budzet a zasto- zato da bi ojacali budzet doprinosima koji idu za penzionere.
Ove PRESICE isto predizborni skup SDA.
Ljudi ko zna do kad ce sve ovo trajat vecina kaze do nove godien sredinom novembra ili decembra tu negde cekacemo mi izgleda celu godinu do kraja da se ovo resi
marš stoko