Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvarevicu 1600 borcki udruzenja i 590 000 laznih boraca uvedenih u pravo da pljackaju normlane gradjane BIH. Borci hoce jedno udruzenje i jedan racun pa da se tacno zna kome i kako se djeli novac i da se izvedu iz prava svi lazni borci i invalidi a kojih je bilo na kraju rata 290 000. Za koga radis..za kriminace il prave borce !
sve je to SDA napravila.da oslabi razdjeli i lako vlada
Jedinstven registar boraca,prestanak finansiranja 1600 boračkih(stranačkih) udruzenja i borački dodatak...zahtjevi ispod kojih borci ne smiju ići.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Što je veselo na klixu večeras, čak i server šteka. Borci držite se, narode držite se. Ugodnu noć.
I ja sam to primjetio stalno daje obavijesti EROR page .
Vi samo trazite delegaci koju kasnije potplatite i razbijete sve Be dajte ljudi delegaciju, drzite se zajedno i ne popustjte do kraja
Razisli se borci !
ocekuje i jedna dama nesto,ali od ocekivanja nema j.......
E MOJ SALKO STO NE OSTADE KAO "POGLAVAR" SDA TUZLA KRUPAN JE OVO ZALOGAJ ZA TEBE. P.S. ZNA LI KO KAKO SA PORODICOM ODSELITI IZ BIH NA LEGALAN NACIN I KOJA JE ZEMLJA NAJBOLJA ZA NASE LJUDE ?
Mislim da je bitno napomenuti da je mr bukvarevic studirao 8-9 godina na rudarskom fakultetu a ulazak u stranku je iskoristio da se rijesi nekih ispita. Neko ko zna za salku 20 godina a ne tek od zadnjeg mandata.
Da je rahmetli Fejza Fejzic živ sad bi ti hebo mater al ovako moram ti ja staru kresnut...Đes bolan do sada bio?
asda u cazinu dodjelila stan u borackoj zgradi covjeku koji je rodjen 1995
Pa otidji ti kod njih pa popricaj s ljudima ako ti je imalo stalo
Policija napada iz pravca Neđarića u 3,30 ! šok bombe, suzavac, mariole spremne, pritvorske prostorje grupne.... Odluka donijeta zbog mogućeg zauzianja Aerodroma!!!
SDA treba ljudima podijeliti zlatne kašike obećane 90-tih. Heeeeeeellp Inzko heeeeeeellp please genocid heeeeeeellp Bosnia now
Ne Bukvareviću,nitko neće doći, ti trebaš doći.
Salkane izdrzi, sandzallije su uz tebe
Dobice ovi borci preko dvoje što visi. Samo bezveze zezaju sirotinju da se mrznu u autima i to malo goriva sto imaju da potrose. Što ne blokiraju kuce vile od guzinja tu je kljuc uspjeha.
sda pacov i lopinas , realno gledajuci svaki sda cinovnik ( tu je i sdp i sbb ) zivi kao car u odnosu na borce a o zukicima , sarajlicima kao i hiljadama drugih lopova da i ne pricam , pa polupismeni lopovi iz sda su milioneri , el bake samo pare ravnomjerno podjeliti , manje vila i kradza , vise fabrika i bolja raspodjela
Ama što vas nejma, salko zaatario?!
Novalicu...javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee