Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hah pa logika nalaze da se to moralo i trebalo znati prije zakona, da se zna sta slijedi, mislim u normalnoj zemlji bi se tako trebalo
K9d vas se inace nikad nista i nezna.Vazno je da ste vi sebe obezbijedili
Da li ja koji sam švercovao u ratu po granatama i kiši metaka, vukao teške vreće brašna i kutijetine ulja, soli i cigareta do polovine rata, kad sam morao teška srca emigrirati do Beča, imam prava na ovaj dodatak. Na stranu što sam poslije rata pomogao državi kupivši po privatizaciji tvornice, fabrike, hotele i benzinske pumpe, i to što sam nosilac Zlatnog ljiljana, mislim da pored mojih političkih i direktorskih primanja imam pravo na borački dodatak ... 😎 😜😉😂😂
I koji su uslovi za ostvarivanje dodatka? Da si go k'o prst?
Moj rahmetli otac je bio učesnik NORa 1942 do 1945 god i imao je uvjek borački dodatak doduše ne veliki. ali komunoisti su bili pošteni,ali ovim lopovima niko ne moze stati u kraj,,teška bagra rodjenu bi mater pokrali.ne priznaju one koji su dali sve za uvu drzavicu ma kakva ona bila.
Nece nijedan. Nisu bili iz HDZa a dominiraju u Vjecu Narida. Suplja,,grande koalicije,,.
Nijedan. Prevarili ste ih. Nisu bili ovi bsnditi iz oba hdz,a i nece proci u Domu Naroda.
Dodatak svim borcima... !!! Yebe se nama odakle ćete namiriti sredstva ... Uostalom ako ne znate drugačije namirite iz svojih ionako bezobrazno previsokih plaća ... !!!
Rjesenje mnogih problema i nezadovoljstva gradana su primanja Parlamentaraca od 5.000 .Jedino blokadom Parlamenta se moze rjesiti ovaj problem koji unistava zdravlje radnika i obicnih smrtnika.
Ugasiti 300 boračkih udruženja, i ostaviti u životu najviše 3 krovna udruženja/udruge kojima će biti priznata reprezentativnost, ukinuti prava podrumašima i minhenskim brigadirima i lažnim borcima, objaviti Federalni javni registar pripadnika Armije BiH i HVO-a da se javno vidi ko ostvaruje pravo na borački dodatak i druga materijalna prava, napraviti reviziju svih rješenja o priznavanju prava na bilo kakve novčane nadoknade iz boračko-invalidske zaštite.
Bukvareviću pročitan si k'o bukvar!
Nije on Bukvarevic on je Citankovic
objavi registar. ukini dezertere lopove svalerke i procesuiraj. taman ce onda biti para za prave borce. a ne bacajte kost narodu sa kladionicama i spinujte na Hrvate pogane SDA balije
Može li pojašnjenje da li se misli na dodatak i za zaposlene borce.
Kako misliš da je izvodivo da neko ko je zaposlen i ostvaruje lični dohodak još može ostvariti i pravo na borački dodatak? Borački dodatak bi trebao biti socijalna kategorija, a ne dodatni izvor prihoda. E sad, druga je stvar ako neko radi na crno, pa još uz to prima i dodatak, a da je u sivoj zoni, pa ga država ne može uhvatiti.
@instantkarma....... Birački dodatak je dodatak borcima za doprinos u ratu...!!! O kakvim yebenim socijalnim kategorijama ti pričaš...??? SDA kreteni koji razmišljaju kao ti su borce i doveli u stanje socijalne potrebe . . . ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
imal hakera vise CIA bilo.ko da taj registar vise objavi