Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U HR ( u blizoj i siroj okolici Splita) je u proslih 5-6 dana bilo vise od 50 pozara. U vise od 99% slucajeva uzrok je paljenje granja i korova. Sto.a se sprema da sadi u vrtu i ne dolazi joj iz dupe.a u glavu da se vatra ne ostavlja bez nadzora. A ovaj nacelnik iz Rame valjda zna kako se pozivaju kanaderi ili?
ima i za ovo rjesenje, sve ove sume posjeci i betonirati sve ovo i nece imati sta da gori taklo kod nas razmisljaju
De nek vam Covke sredi hel'kopter sa Dodom...Bake vam moze samo sa Fazlijom srediti...
Tako je SVE već odavvo u ovoj državi, niko nikom...pa valja preživjeti! Odavno nije postojala manja empatija i briga za druge...sramota!
Čović neka zove...Dodika,a on će 100 %...narediti...
Gasi ovo hajmo pali mašine.
HDZ - zna se!!! Covic i njegova etnokriminalna klika bi najradije benzinom gasila pozar u Rami-Prozoru. Tesko za razumjeti, ali istinito.
Sto se Covke malo ne zalozi. A ja nema on vremena za narod ganjajuci sebi fotelju u oredsjednisrvu na racun bas tog naroda za koji se kao bori.
Jeste glupi sa komentarima,,ovo u hercegovini godinama covjek izazove ciljano radi gljive SMRCKA
Smrcak voli prljavštinu ili izgoreno ali on ne raste baš 100% na tom području. I on raste kako snijeg se povlaci a kako znamo snijega nema ni za lijeka u Prozoru ima par godina. A pošto na izgorenom neće ni jedna druga gljiva sumnjam da to ljudi rade, lisicarka,vrganj... Koje ima u ovim šumama prirodno.
Ovu državu treba malim ljudima prepustit a ove što sad odlučuju fino na kakvu ledinu i stap u ruku pa neka čuvaju 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Zato u jablanici gasi kanader al to je razlika nas i njih
Zasto se u ovakvoj situaciji ne oglasavaju politicari koji vode drzavu...neka kazu razlog javno zbog cega ne salju helicopter..pa nije im to privatna svojina vec svih gradjana BiH
1000x je rečeno - upotreba helikoptera, i općenito vojske, za potrebe pomoći civilnim strukturama je po zakonu direktna i isključiva nadležnost Predsjedništva BiH, a sad izvoli pa pogađaj zašto od te saglasnosti nema ništa. Da ti pomognem malo, Dodik je član Predsjedništva!
Pa hajmo u proteste ljudi, dosta je bilo seljačina i njihovog paljenja!
zasto je suma tako nevazna , zar je dobro sto sume gore, cemu sva ona posumljavanja jesenas ako cemo ovako dozvoliti da seljaci piromani pale???
Pa hajmo zakon tražiti otići će u pm i gotovi smo, nestaće šume hajmo nešto zašto sam sjedimo hajmo hajmo