Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko vise nece sa Sdp-m i Ns-m, Sdp sam je sebe unistio
pksle izbira sam mislio da bi nesto miglo na bolje...ali kad sam vidio ive ove blokatire sta rade da im je interes samo budzet KS i da od bosnjaka prave nacionaliste..sad mi je drago sto se raspadaju i sto nije uspjelo da kojovic rastura KS a adzija ostvari svoje lucne interese..drago mibje da ce neke stranke nestati na sledecim izborima
Asim vatrogasac ahhaha
SDP ovi lavovi kako se vole nazivati par funkcionera u Sarajevu su sebe obezbjedili i svoje porodice a ostali clanovi nek crknu a nek crkne i BiH bitno je imati primanja u Sarajevu.