Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se posla, loša situacija, nema se para, pa je izlaz droga?! A droga besplatna?! I onaj manijak i Hadžića što je terorisao i na kraju ubio malog Smaju je bio na spidu, nije imao posla, krao željezo pa prodavao. Nije mi žao niti jednog narkomana, što se mene tiče neka krepaju svi.
Pogrešan naslov: Pravi naslov: Umro je na kraju svog života.....
neko mu je stavio drogu u heroin
Ja nikad nisam cuo da je neko umro od duvke, cak ako se koristi u nekim granicama djeluje pozitivno. A svi vi koji osudjujete ovog covjeka zapitajte se ko ste vi da ga osudjujete? Meni ga je zao jer zivot ovisnika je pakao, saucesce porodici i prijateljima i sabur samo sabur.
Nije niko umro od duvke ali je s duvkom počeo. ;)
@escobar_ Ako cemo govorit koja je "polazna" droga onda je to sigurno alkohol. To je velika zabluda kod naseg naroda koji misli da su droge samo ono sto je ilegalno, a alkohol i nikotin nisu. Evo i nedavni naucni clanak koji podupire ovo sto govorim, da ne bude da nema izvora http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1746-1561.2012.00712.x/abstract
Žalosno...
Znaci preselio
Covjek je umro. Da je negdje preselio, vjerovatno se ne bi ni drogirao.
napisite horsom ne drogom
don't do drugs
Or you will go into black bags.
Don't do drugs, so there will be more for me. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka je !!!
nemoj tako drugar bog zna se se desavalo u kakvoj je situaciji bio covjek
Vecinom se osudjuju,ali droga je cudo proba je covjek iz znatizelje i onda upropasti sebi zivot.Od nje se tesko odlijepiti i vrlo se lahko postaje ovisnik.Ne bih sad da pravdam osobu,ali neki nisu toliko jaki da se bore sa nedacama u zivotu i bjezanje od problema traze u drogi. Neka mu je vjecni rahmet,a porodici sabur.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)