Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke :)
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo momčineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Svaka vam cast Bugojanci.
cestitkeee :D
srdacne cestitike, sledeca K2?
Ovo mi profesorica ***te
KAKVA IM JE OVO ZASTAVA? GDJE JE ZASTAVA BIH? KO ZNA U FRANCUSKOJ ZA NEKO TAMO BUGOJNO?
Pa vjerovatno im je drzava mnogo pomogla njihovom planinarskom drustvu pa zato nosaju zastavu planinarskog drustva umjesto drzavnu!
To je grb Bugojna, eto, memoriši ga...nisi iz Francuske
Bugojno mojeeeeee ima puno da ispriča ali neće reć-niiiiiii jednu rijeeeeeeeč :D
Hajde, hajde, mora li se svaki pozitivan momenat pokvariti nečijim pesimizmom?! Nije sve tako crno, a nije ni Mlaćo najgori! Bravo Bugojno, bravo Bugojanci!