Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo tacno, ali u Sarajevu nema vode :)
Nikad više džamija,crkvi,sinagoga,mudraca,hodža,popova,papi..a isto tako nikad više nemorala,lopovluka,bjede i siromaštva.
hocesreci dahi nema bilobi nesto bolje
Dabogda ti sin zeta u kuću doveo. Ha ha ha ha
Gasi ga ti moj hafize, al đaba kad ti ga mraka sa mindera pristavi, jednostavno tu nemože pomoči ni WAP i PP aparat, " KO U FILMU ŽIVKA NIKOLIĆA " moj hafize, mitski rečeno "SUDBINA MOJ TATA ". Sad ti je hafize blizu i Ada Bojana pa možeš dolje vidjeti razliku između najlona i prirode, oči te izdaju moj hafize, jer iz njih viri stari šarlatan. Ovdje vjeruj nikon te i ne spominje, ali tebi če brzo zafaliti Sarajevo, jer si se tu afirmisao i jer si tu dobro zaimao, a sve na šuplju " O NEKOM BRATU"
Gigant
ovaj novi Gulen
hafiz tradicionalno uopsteno, da se ne bi ko naljutio... a protiv vlasti niko nikad ništa da kaze... haj ti
Ocito nije probao vopi… aferim na karaktreru!
Evoluirali prodavci magle, na kraju krajeva nije lako opstati i izboriti se na tržištu. Dobitna kombinacija gospodina Bugarija je spajanje nespojivog, odnosno tradicionalnog Islama, modernog spiritualizma i neoliberalne ideje.
Hafiz Sulejman castan i posten respect
23,7%
Samo toliko ti mozga u funkciji? Daj potrudi se malo vise, makar navuci na 50%.
--- Bez vode iz duše se ne mogu ugasiti požari koji potpaljuju negativne energije u nama Uzoriti, iz vaših očiju emanira poznavanje ljudske duše. Al ne poznajete komunizam, i MArxova sabrana djela. On je rekao : RELIGIJA JE OPIJUM ZA MASE. Da je mleko otrov, ko bi reči mogo, al otrov je deco sve ono što je mnogo ! reče na to Jova Jovanović Zmaj .
Nevezano, da nisi preko zelenih beretki namirisao rat, pa se na vrijeme evakuisao da ne bi morao šehiditi BAkiru.
Nevezano, da nisi preko zelenih beretki namirisao rat, pa se na vrijeme evakuisao da ne bi morao šehiditi BAkiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravo i ispravno . Bez obzira na vjeroispovijest svi mozemo dosta nauciti iz ovih rijeci
+
Ko je zainteresovan za horoskop neka mi se obrati.
@HelpNato pojeo vuk magarca. Nista posebno.
Sulejman Bugatti
fino prica