Sindikalci najavili tužbu protiv Vlade
0
Budžetskim korisnicima u TK bit će isplaćen regres od 150 KM
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Regres misaona imenica kod PRIVATNIKA, zato nijedne tih 150 KM je moje pola plate....
Dobar regres,pola moja plate
I pokazalo se ko se bori za Tuzlu i njene građane, ko se trudi da ne bude štrajka i da svi budu zadovoljni
Tuzla je danas najveće gradilište u BiH. Tako će biti i u budućnosti. Radi bržeg razvoja i većeg zapošljavanja, obezbijedili smo najniže takse i najkraće rokove za registraciju preduzeća, gradnju objekata i sl. I zato je Tuzla jedan od najvećih magneta za investitore i investicije.
Ajde drago mi je da neće biti štrajka
danas u Tuzli imamo najniže cijene centralnog grijanja u BiH, najnižu cijenu odvoza smeća, najnižu cijenu obdaništa i nastavićemo sa takvom politikom cijena gdje god je to moguće. Imamo najveći razvojno poduzetnički centar i inkubator malih i srednjih preduzeća u BiH, i najbolji tehnološki park na Balkanu, u kojima je otvoreno ili sačuvano oko 1.000 radnih mjesta
Tuzla nikad nije bila ljepša, u Tuzlu nikada prije nije dolazilo toliko ljudi iz zemlje i inostranstva, i nikad prije u Tuzli nije bilo toliko gradilišta. Tuzla je i danas najveće gradilište u BiH, a nova gradilišta se otvaraju i novi zahtjevi za gradnju pristižu općinkoj administraciji. Tuzla je danas preporođen grad i nije lako navesti sve projekte i poduhvate na kojima smo moji saradnici i ja radili tokom proteklog perioda.
Do sada je u Tuzlanski kanton uloženo oko 238 miliona KM, u oblasti proizvodnje, što je jako značajno za Tuzlanski kanton, a očekivati je da se nakon otvaranja poslovnice taj iznos i značajnije poveća.