Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad coban nesta kaze to ovce i magarci moraju slusat,a gde su ti vasi junaci sa guslama,kad vam nestane rakije onda cete shvatit kolko vam je Laktasenko ucero
@Nele....a Dodik vas handri kako mu se hoce......zato vam je najpopularnije zanimanje kod zena sponzorusa !!!!!!
@Nele.....jeste evo sve po cestama padamo od gladi i iznemoglosti hahahahaha !!!!! Jado cobanski.....mama ti je krme a tata genocidni tvor !!!!!
Jad pa jos i strajk da im zabrani,pa to nigdje na svjetu nema takve diktature na radnicima,cuj i solidarnost da zabrani.Koji terorista svog naroda,pa taj nikada nije nik cuo za rijec demokratija,djubre jedno nakupiuo sebi,pa sad kaze narodu da se ne usudjuju ni strajkovati,pravi diktator.PA REKLA JE NEKADA DAVNO NEKA FRANCUSKA KRALJICA KAD JOJ JE NAROD BIO GLADAN,OVAKO NARODU KAD JE GLADOVAO,DA JEDU KOLACE AKO NEMAJU HLJEBA.Idioti uvjek ostaju idioti u svim vremenima i prema svakome ko im dopusti.
Kako to da je na pomolu veliki i opsti strajk u Dodikovom \"boljem dijelu BiH? Ocigledno je i vise nego jasno da je rezim Milorada Dodika potpuno unistio ekonomiju i privredu u RS. Dok se nije stedilo na kupovini viletine na Dedinju od nekoliko miliona evra Miloradu Dodiku u skorojevickom maniru radnici u RS zive u jadu i bjedi. Aktuelni korumpirani i podivljali rezim doveo je gradajne Republike Srpske na rub propast i gladi.
eh eto nek je kod nas bolja situacija. kod nas sve postenjacine :S Blago nama
Pa sto ce strajkovati kad je sve od laktaskog lole familija budjetski korisnik
cobana vrhovnog....kao ja te placam iz svog dzepa i ti se ne smijes solidarisati ni sa kim niti strajkovati ....usuprotnom i ti letis na cestu !!!!! Hahahahahaha tako vam i treba marvo cobanska kad ste pustili da vam laktasenko kroji......kako cete disati.....