Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U federeaciji niko nesmije ni da spomene bilo kakav porez na kladionice.
Neka i FBiH uvede PDV na kladionice. Ili 20% na profit. Neda HDZ?
Ne da Booookir na svog Čovu! Zajedno su izglasali zakon u FBiH koji odgovara kladionicama. Sve vjernici, a najveći haram gledaju pored svake škole i kuće u svojim mjestima. Pu pu pu SDA! Noooroooooood znoooooo!
Sinoc gledam u Premijer kladionici nabrojao sam 18 igraca na Bingo i Utrke Pasa, po svakom krugu uplata oko 120 KM, bude nesto malo isplate svaki drugi krug, ali uplata je stalna. To je nevjerovatno koliko samo ta poslovnica Premijere dnevno uzme para. Bivsa radnica koja je otisla u Njemacku, je spominjala oko 5 do 6 hiljada KM tu ima dnevnog pazara.
Ja sam unionista...dole nepravda...https://www.youtube.com/watch?v=p5mmFPyDK_8...THE BATTLE HYMN OF THE REPUBLIC
To mirovinskom minimalcu od 187 km ne predstavlja nista jer opet ostaje i gladan i zedan.
kako onda na internet klađenju u federaciji ima porez a u rsu nema, je li ovo neka šuplja i prodavanje magle ili plaćeni članak
Na zalost ispunio sam kvotu od 3 komenta pa moram ovde....ElMudz4h1d....Tito je legenda i uvjek ce biti a takvi tvorovi kao ti nestace u dubinama istorije.
Zar ova mjesna zajednica nije propala
Neko bi rekao dobro zive 😂😂😂
To će sve pojist porodilj e naknade jer ako ih ne dignu RS čeka demografski slom.
Troprstaši odgadjaju neminovno. Imaju sreće što Pedja sa Sokoca vlada Sarajevom, koje je SDA nabila na jači budžet od čitavog krmetnjaka. Ali kada beg Bakir vrati legitimno naslijedje, kreće kraj RS.
E ovakav porez treba lupiti i u FBih za hdz kladionice i finansiski su pali.Bravo dodik,nemaris dobre odnose sa covicem,da ne opucas porez na klađenje.Erinet u minusu2,5 miliona,gigant alzminij na koljenima,keamar provaljen,jos lupiti podeblji porez za hdz kladionice i paki su.Hdz Bih ima 3,3 % glasova po broju od ukupnih stranaka u Bih i sa 3,3 % oni nesto hoce da namecu.
@ElMudz4h1d Budžet RS 2.2 milijarde KM veći od budžeta KS. I evo pišu da imaju višak od 90 miliona za pola godine. Propadoše načisto.
Aha RS zna kako zaraditi milione!
Hajde Bakire, pokazi daMu i pozatvaraj kladionice po FBiH pa ces vidjet kako napredujemo.
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o