Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je MMF-a bit će i budžeta.
Ovo nešto malo... Jedan pišljivi Zagreb ima budžet od 2 milijarde maraka tj 7 milijardi kuna..
Zaboravljas da Zagrbe ima 800.000 stanovnika a Republika Sumska 1,3 miliona. Dakle: tu je to negdje sve. Zato Grad Beograd ima 1,6 miliona na sirem podrucju, a budzet mu isti kao budzet sarajevske regije (1,1 milijarda KM).
......jedva milijardu €......smiješno......pa veči gradovi u regiji imaju toliki ili veći proračun..........
.....a da je manje hapanja i zapošljavanja na državnoj sisi možda bi bilo dovoljno i pola............
@conte Budzet RS-a 2 milijarde, a budzet samo sarajevske regije 1,1 milijarda KM. Ovi iz Sumske nikada nece priznati da su 2 puta veca bijeda od Federacije BiH. Budzet najsiromasnijeg kantona u Federaciji BiH po glavi stanovnika je malte ne isti kao budzet RS-a po glavi stanovnika. xD
Kad Duduk uzme svoj frtalj ostane nešto i za ministre , a narodu ( .l. )
.i.