Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PISAJ PO SIROTINJI
eto vam sda je*o vas on!!
jel ovo konakovicu poboljsanje fiskalizacije sto si neki dan pominjao, majmune jedan.
Dizemo novi kredit da bi otplacivali stari kredit...,ma bravo...,stvarno smo strucnjaci sto se tice ekonomije...,"daleko" cemo dogurati na ovaj nacin...
"PROLJEĆE 15" - MORAĆETE OPET DA PROGUTATE JOŠ JEDNU VIZIJU.
Dok je ovaca...,bit ce i vune...
Hajmo oni sto bi tukli pedere, hajmo muda na sunce, regulisite ovo...
Tako se to radi.
Samo povečavaj , udri sirotinju gamad obićna kad se ne buni i ja bi povecavao dok ne crknu ...
auh eto Konakovicu još para u džep. Samo me zanima dali u Dine Konakovica u rodnom listu piše Dino Konakovic, ili Elmedin Dino Konakovic? I košarkaš vodi KS fuj smradovi jedni
Uuuu Raso sto nas ne pobi sve sami sebi cemo dohakat!!! Ovo je gore sada nego rat samo sada umjesto kasika zlatnih idu lopate kao u rahmetli Alije Sirotanovica
http://www.nasastranka.ba/nasastranka/wp-content/uploads/2015/03/Obrazlozenje_Prijedlog_Budzet2015.pdf iz nacrta budžeta za FBIH za 2015 za ulaganje u nauku i mlade ide 4,5 mil.KM, što predstavlja 0,15% budžeta, a da ne govorimo koliko je to ukupnom GDP-u. Sve Vam je jasno samo iz ovog jednog podatka. Vladaj nad ovcama.
CRNO NAM SE PIŠE, A BIT ĆE JOŠ CRNJE. I ONO MALO PLANIRANOG NOVCA KOJI SU PREDVIDJELI ZA BUDŽET, UZELI SU SEBI ZA PLAĆE I TROŠKOVE I ZA VRAĆANJE DUGOVA I POKRIVANJE MINUSA. NIGDJE KAPITALNIH INTERESA, SOCIJALNOG PROGRAMA, PRIVREDE, N I Š T A! ONI KOJI SU ZA NJIH GLASALI, DA LI SHVATAJU KOLIKO SU IZIGRANI? DA LI SHVATAJU DA SU LAŽOVIMA DALI SVOJE POVJERENJE?! NOVCA NEMA, PA MISLIM DA JE OVAJ NA SILU USVOJENI BUDŽET SAMO SLOVO NA PAPIRU. MISLIM DA OVI GRAMZIVCI NEĆE MOĆI NITI IMATI ODAKLE UZETI OVOLIKE PARE. ČEKATI ĆE SE TRANŠA MMF-A, A MMF NE DA NOVAC BEZ POZITIVNIH POMAKA. ONI NE RADE NIŠTA, POZITIVE NEMA, NEGO NAS SVE UBRZANO VODE U AMBIS. BiH GODINAMA ŽIVI OD KREDITA I ODAVNO JE U DUŽNIČKOM ROPSTVU. PAJACI NAS UNIŠTIŠE, CRKLIDABOGDA! MISLIM DA JE SITUACIJA PO GRAĐANE BiH JAKO OZBILJNA.
@kraftwerk, da li si to ti pošteđen? Nisi državljanin BiH?
@kraftwerk, sretan si da si uspio otići iz ove zavrzlame koja se nikad neće otpetljati.
Možemo mi pisati do mile volje, ali ništa od toga... Oni će primati, uzimati i ..ebe se njima što neko nema da jede, odnosno što većina nema da jede, a oni sposobni, kući sjede, jer nemaju štelu da pošteno zarade svoju platu. Neka, samo mi je krivo što nemaju još veće plate dabogda mi pocrkali, kad smo nesposobni.... NE ZABORAVITE: MI SMO IH IZABRALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 HVALA, DOVIĐENJA I PRIJATNO, NEKA NAM JE BOG NA POMOĆI!
Sve srbi kukaju kako su ugrozeni i nema ih u Sarajevu, a vidi u skupstini KS "SRBA" Smajica i Plehe u prvom planu... mlate poslanicke Teheranske pare.
SDA nije reformska stranka.
''Visina budžeta KS za 2015. godinu, prema utvrđenom nacrtu, iznosi 676 miliona KM. Usljed manjeg priliva sredstava i značajnog smanjenja budžeta, nova Vlada morala je štedjeti na mnogim stavkama.'' Naime, u 2014. godini je za plaće i naknade zaposlenih izdvojeno 719.500, dok je za 2015. planirano izdvajanje od čak 1.238.100 KM. HAHAHHAHHAH Koji cirkus sunce ti poljubim.Pametnom dosta.
Ovo su ovi sto smo ih MI BIRALI, pa pustite ih neka sad "rade" , sta hocete? Jel vam dobro? jeste cim ste birali SDA, sad sutite i uzivajte u ovoj dobrili.