Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA ...STRANCKIH UHLJEBA!!
Kad procitam ovo Skaka tacno nemam volje dalje da citam? Molim vas o cemu je besjedio ovaj borac?
Čudite se skromnom budžetu jer ne znate da Sarajevo ima budžet na nivou 4 gradske općine, na nivou Grada Sarajevo i dobar dio budžeta Kantona Sarajevo. Četiri gradske općine su prošle godine imale oko 180 miliona na raspolaganju. Šta mislite zašto je uvijek borba ko će dobiti izbore u Sarajevu i zašto je Općina Centar "vrjednija od 10 drugih općina u BiH."
Većina tog budžeta ide na plate i naknade zaposlenih. Mnogo više je potrebno da se ulaže u ovaj grad da bi počeo ličiti na glavni grad jedne evropske države. Sramotno.
@tranduil U Sarajevu se godišnje potroši oko 400 miliona KM budžetskih sredstava! To su milioni koje uplate poreski obveznici u Sarajevu. Na šta se potrošilo toliko, šta imaju Sarajlije 2020 bolje nego su imali 2019? Šišaju nas kao ovce.
124 uposlena GDJEEEEEEEEE SU
Joj budzeta Pa to ima selo u Srbiji Ahahaaa Kashaba od bjede
Ja koliki im je!!! 15,7
Jbt Podgorica ima 80 mil eura godisne
S najmanjim budzetom a najvise kapitalnih projekata Zicara,Vidikovac Trebevic,Olimpijski muzej itd itd.. Svaka cast
@Jedinstveni1990 Najmanji budžet? U prošloj godini četri gradske općine su imale preko 180 miliona budžet, Kanton Sarajevo preko 900 miliona od kojih je dobar dio pripalo Sarajevu i Grad Sarajevo "pišljivih" 15ak miliona. Eh pa gdje su ti projekti u Sarajevu za koje je potrošeno skoro 400 miliona. Stvarno "vrijedi" Centar kao 10 drugih općina u BiH. Ovce ostali ste bez vune a nisu vam ispleli džempere 😊
Opet narodu nista nije jasno. Eee
Napraviti tri trafike
NE VRAĆAM SE U SANDŽAK OSTAJEM U SARAJEVU DOK NE OTVORE GRANICE PA ODOH TAMO NA SOCIJALU, OVDJE VIŠE NEMA NIŠTA ČEKAM SAMO DA ME ŽENA IZBACI IZ KUĆE AL JA SAM OKREČIJO PA ČU JOJ TRAŽIT PARAU VRJEDNOSTI POLA STANA - HEHE MUDRE TAKTIKE!
nije mi jasno na sta se sve ovo trosi jer se rijetko vidi neka popravka ili modernizacija ako nije privatno. mora da je za plate i audije uhljebima.
sad kad se gradska uprava ocisti od SDA bagre, ima da super izgleda
@oholiSDApljackasi DA DOLAZE MASONI KOJI LJUBE IBLISA U PAPUČE , PITANJE ZA IZ BIH: JEL I DALJE MUSLMAN ONAJ KOJI ŠTUJE ĐAVOLA I KO JE NA STRANI GENOCIDA? KO SE BORI SA VLAHIMA PROTIV MUSLIMANA JEL I DALJE MUSLIMAN IL JE OTPO?
Uvijek je gradska uprava bila uhljebljena sdp kadrovima jer je 80 % gradonacelnika dolazilo iz sdpa i vidjeli smo kako nistq nisu radili.
TETKA ME UPOSLILA UENDIPIJU ZA ČETERES ILJADA A ŽENA MI RADI UVESTEVEU