Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino rjesenje jeste ulaganje u privredu i u razne projekte koji ce dovesti do novog zaposljavanja gradjana, jer to nam je jedini spas, a ova vlada to zna i tako ce i uraditi, ali moramo shvatiti da to nece biti lako, jer 20 godina se nasa privreda, nase fabrike unistavale od strane pohlepnih politicara iz prethodne vlasti. Najveceg krivca smatram SDA jer je to najveca kriminalisticka politicka stranka sa najkriminalnijim ljudima unutar nje poput milijardera Bakira, Tihica, Brankovica, te mnogih drugih koji su radili 20 godina na stetu Bosne. Na stetu Hercegovine je navise odradila HdZ stranka koja je partner SDA u svim krimo radnjama. Njihova parola glasi: "ZAJEDNO SMO JACI"!
Svaka cast,vjerujem Niksicu da se uracunato jako korisno da utrosi i da nam slijedi napredak.
Vlada može odmah zatražiti kredit od MMF u iznosu od 2.000.000.000 KM, da se ne bi mučili u nekoliko tranši, a ostatak od 357.000.000 KM možda se ostvari iz propale privrede.
Ovo su odlicne vijesti... Povecanje budzeta u odnosu na proslu godinu stvarno ulijeva povjerenje i nadu da ce konacno krenuti na bolje...
Ulagati samo u proizvodne i infrastrukturne projekte, zdravstvo i školstvo, nikako u neka ublehaška "udruženja građana" od kojih samo pojedinci imaju koristi. Uvesti takvu finansijsku disciplinu po kojoj će biti svi, bez izuzetka, jednaki pred zakonom. I neka ovi što su već sve dobili malo popuste kao bivši generali, nekakvi prvoborci koji su znali da će biti rat čim su se rodili, lažni borci, invalidi itd.
hajde, dobro je da je veci u ovo dobar krize... sad ga samo pametno potrositi
Za Dubai i Maldive da se nadje :))
Povecanje budzeta u odnosu na proslu godinu je veoma pozitivno... Napokon mozemo ocekivati i nova zaposlenja... Svaka cast premijeru...
Vlada Federacije na čelu sa SDP i SDA = gomila beskrupuloznih, nepotističko - koruptivnih kadrova, definitivno ne zaslužuje glas od naroda na parlamentarnim izborima..
Budzet je veci za 6,5% nego prethodni sto je super jer se otvara prostor za nove investicije a to znaci i nova radna mjesta.
Budzet ti je u dzep u mog muza ;-)
E moj Nikšiću, bacili ste čitavu Federaciju u dubiozu, a silno tste obećavali da ćete sanirati dugove iz prošlosti, dati ekonomski zamajac itd. Najlošiji si premijer od kraja rata pa do sad...
Dobro je ona poslanica SBB - a rekla sinoć na FTV da je SDP glavni krivac za katastrofalno ekonomsko stanje u Federaciji...
Gledao sam, žene ima stav i ne šiša nikog ni 2 %, sasvim jasno i decidno kaže da je SDP glavni krivac za ovakvo stanje..
Odlicno,stvaranje uslova za nova zaposljavanja i unapredjenje privrede,iste one koju je SDA unistavala 20 godina.
Napokon imamo prostora i za to... Ovo je stvarno dobra vijest...
Bravo, svaka cast za izdvojenih 1.4mil za kulturne institucije!!!
Super, bolje da je veci pa makar malo, nego da se smanjuje kao sto je nekad prije...