Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvonce, nemoj da lupetas ! U 3 sata si nasao da pametujes?! To ti moze biti olaksavajuca okolnost, mada mislim da Franjinom sljedbeniku nema pomoci. Ustasluk mozes, nazalost, siriti po NDH-ovdje takvi dobijaju po usima.
Da vas nekadasnji predsjednik Izetbegovic ne zaustavi ofanzivu HV i Armije BiH na BL,danas bi Rasini slijedbenici koristili budzet u Sumadiji.Zbilja,hocete li ikada sebi doci.Pogledajte sta vam rade u vasoj sopstvenoj zemlji.
Kriza je danas svugdje, ali ipak se osjeti napredak u citavoj RS , otkada Zapadnom Sarajevu ne dajemo trecinu i u velikoj mjeri imamo autonomiju u ekonomiji ide na bolje... Svakako da ima i korupcije i kvarnih politicara, ali svako dobronamjeran ipak moze da osjeti zelju i Dodika pa i drugih i u vlasti i u opoziciji da se ide naprjed. Dosta se stvari uradilo, a jos vise treba da se uradi . Sto se tice FBiH ,cini mi se makar,vise se energije trosi u zelji da se naskodi Srpskoj kao i njenoj ekonomskoj autonomiji, sto je svakako glavni cilj,nego na sopstveni boljitak.Ne shvatajuci da je to uludan posao, a vrjeme ide... Steta ! Ali Srpska ipak ide dalje , i malo po malo srvarno postaje bolji dio jos uvjek postojece BiH.
koju gradsku bolnicu? niko od banjalucana ne zove niti bolnicu na paprikovcu gradskom bolnicom niti polikliniku u centru! glavna bolnica ce uskoro, a vec jeste (pocelo je renoviranje i opremanje i trajace 2 do 3 godine) biti bolnica na paprikovcu, tj klinicki centar. poliklinika ce ostati vise kao hitna pomoc i porodicna ambulanta za taj dio grada gdje je sada a stari dio kod poliklinike gdje je hirurgija ce ce se srusiti cim se stvore uslovi za preseljenje na paprikovac! da si upucen znao bi da je grad vec poceo sa otvaranjem modernih porodicnih ambulanti(unutrasnjost im je savrsena i primjer za ostale gradove regiona), za sledecu godinu su nekoliko novih takodje u planu!!! neka se doticni prvo informise pa neka onda truje ostale sa svojim dezinformacijama!
tipicna propaganda. Neka prvo saniraju gradsku bolnicu da ne prokisnjava pa neka onda truju (prije svega svoj) narod ovakvim lazima.