Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zdanje vrijeme svi pricaju kako je buducnost BiH neizvjesna...kako to...kad ima Bosnjake...oni su uticjana i mocna nacija da ne racunamo patriote sto rove po kontejnerima oni ce to zaustaviti!!!
ko je lud nek ide i u Iran,Irak,Avganistan,Pakistan..Neka hvala,meni netrebaju.A nece me ni vidjeti..nek šalju mater svoju na puskomet..mrs
Pa medjunarodna zajednica i pravi ove tenzije da bi pozurila ulazak u nato, treba im puscanog mesa za Irak i Avganistan, da se Amerika moze povuci odatle, a da mi bijemo njihove bitke. Vjerovatno uskoro i Iran.
pa naravno da se nece promjeniti druze moj. jel ti mislis da je sustina problema u nekoj zakonskoj regulaciji ili nerkoj instituciji? mislis da bi prijemom u ovu ili onu organizaciju bilo sutra odmah bolje? sustina problema je da je svijest vecine stanovnika na nivou nerazvijene zemlje. to se ne mijenja regulativom preko noci. za takvo nesto trebaju generacije,da se divlji um kultivise.
nista se drasticno nece promjenit sve je ovo u zdrav mozak. ovo ovdje je brisani prostor, rupetina velika koja ceka neke druge poteze da se dese pa u ovu rupu sta upadne.